Братът на Патрик Суейзи Дон за опитите за късен актьор да избяга от проблемите: „Вместо да отиде в другата посока, той някак си отиде“

Борбата на Суейзи започна със смъртта на двама близки членове на семейството му. Звездата от Мръсните танци загуби сестра си Вики заради самоубийство и баща му също внезапно почина.

За повечето от нас Патрик Суейзи беше най-сексият мъж в Холивуд. Със своя екранен чар и перфектно тяло, Суейзи можеше да накара всяка жена да се лигави без никакви усилия.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от PatrickWayneSwayze (@patrick_swayze_official) на 9 август 2019 г. в 12:55 ч. PDTЗад кулисите обаче покойният актьор се бори със зависимост. Сега брат му се отваря за борбите на холивудската звезда.Неговият лукав брат

Гените на спиращия дъха добър външен вид и поразителен талант със сигурност са в семейството на Суейзи. Братът на актьора Доналд Карл Суейзи има изключително сходство с идола от 80-те години, Патрик Суейзи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от PatrickWayneSwayze (@patrick_swayze_official) на 26 април 2019 г. в 7:55 ч. PDTОсвен красивия му външен вид, Дон е решил да посвети живота си на актьорско майсторство. И той направи забележителни постижения във филмовата индустрия. Братът на Патрик, който направи първите си стъпки в актьорството през 80-те години, се появи в няколко филма и телевизионни предавания.

Битката на Патрик със зависимостта

Борбата на Суейзи започна със смъртта на двама близки членове на семейството му. The Мръсни танци звезда загуби сестра си Вики заради самоубийство и баща му също внезапно почина.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Патрик Суейзи (@ patrickswayze14.9.2009) на 10 април 2019 г. в 14:19 ч. PDT

Актьорът прие лошо новината за смъртта на сестра си, тъй като преди няколко години беше загубил баща си. Загубата на двама души наистина го разтърси до основи. Според брат му Дон актьорът бил много тих, когато баща му починал.

За да намери утеха и да нормализира травмата, звездният актьор се обърна към алкохола, за да избегне проблемите си - решение, което промени бъдещето му завинаги. Говорейки пред Closer Weekly за борбата на Патрик със зависимостта, Дон каза:

По-големият ми брат започна да пие и вместо да тръгне в другата посока, той някак си тръгна по пътеката, по която баща ми тръгна. Сам щеше да изпие няколко питиета, да започне да разкъсва дупето в своя „Делориан“ по ветровитите улици на Мълхоланд. Той беше в много лош начин и беше опасно с него да шофира. Разбира се, за мен беше много притеснително да го видя да се наранява по този начин.

Вторият брат на Патрик Суейзи, Шон, удря вдовицата на актьора Лиза Ниеми, след като дава интервю. В откровения разговор Лиза беше споменала, че покойният й съпруг е бил малтретиран от семейството му, включително собствената му майка Патси.

Говорейки с Радар, Шон каза, че семейството му никога не е правила нещо подобно и никой никога не е участвал в домашно насилие.

Съвсем ясно е, че Патрик е приел смъртта на баща си и сестра си наистина тежко и му отне известно време, за да се събере.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Патрик Суейзи имаше всичко: Накара феновете да припаднат, когато танцуваше, но знаехте ли, че и той може да пее?

Знаменитости
Популярни Публикации