Вдовицата на Патрик Суейзи Лиза Ниеми си мислеше, че никога повече няма да може да обича, докато новият човек не излекува сърцето й

Патрик и Лиза преживяха два спонтанни аборта и въпреки че нямаха деца, любовта им един към друг така и не се разклати.

Бракът на Патрик Суейзи и Лиза Ниеми не беше нищо друго освен очарователен. Те се запознават, когато известният актьор е на 18 години и се женят 5 години по-късно през 1975 г. Той прекарва целия си живот, обичащ и подкрепяйки я, до преждевременната си смърт през 2009 г.

Патрик СуейзиГети изображения / Идеално изображениеПатрик и Лиза преживяха два спонтанни аборта и въпреки че нямаха деца, любовта им един към друг така и не се разклати. Ниеми е бил със Суейзи, когато е бил диагностициран с рак на панкреаса през 2008 г., и е останал до него през всяка стъпка от тази опустошителна битка.Патрик СуейзиГети изображения / Идеално изображение

След смъртта на Патрик Лиза не смяташе, че някога ще може да обича отново, докато един мъж не успее да излекува разбитото й сърце.Започва пак

В продължение на няколко години след смъртта на своята сродна душа, Ниеми свикваше с идеята да прекара остатъка от живота си сама. Приятелите й обаче не издържаха да наблюдават как техният приятел загива в самота и запознаха Лиза с бижутера Алберт ДеПриско.

Патрик СуейзиГети изображения / Идеално изображение

Лиза се влюби и отново беше щастлива, но когато Алберт зададе въпроса през 2013 г., тя започна да се съмнява дали може да се омъжи за друг мъж. Ниеми каза ХОРА :Трябва да кажа, че любовта, която изпитвам към Патрик, никога не е била в конфликт или конкуренция с чувствата ми към Алберт. Това е, докато Алберт не ме помоли да се омъжа за него! Открих, че се боря с чувствата си, че съм женен за Патрик от 34 години! Частно флипнах, флопнах. Да, жени се, не, не се жени.

Алберт й даде да разбере, че разбира нейните борби и няма намерение да засенчва живота, който е имала със Суейзи. ДеПриско искаше да зарадва Лиза и това й помогна да вземе решението:

Алберт знаеше, че все още обичам Патрик и винаги ще го обичам, и ми каза: „И знам, че ме обичаш и аз те обичам.“ Как да не се омъжа за този мъж? Докато имах време да обработя промяната, която животът ми щеше да вземе, съмненията ми ставаха все по-малко и аз ставах все по-сигурен.

Лиза се омъжи за Алберт през 2014 г. на красива церемония. Тя започна нова глава от живота си на 58, което изисква много смелост и Ниеми вярва, че това, което Патрик би искал за нея.

Справяне със загубата

Въпреки че Лиза Ниеми загуби сродната си душа, тя намери достатъчно сила да продължи напред и да си спомни, че нейният любим би искал тя да бъде щастлива. Всеки, който се е сблъскал със същата трагедия, може да се поучи от опита на Лиза. Важно е да запомните какво да правите, когато загубите любовта на живота си, за да продължите напред:

  1. Съберете подкрепа от близките си семейни приятели, за да си напомните, че има други хора, които ви обичат и ценят.
  2. Позволете си да преминете през скръб, това ще ви помогне да постигнете по-бързо приемане.
  3. Не се страхувайте да оставите емоциите си да се проявят.
  4. Прегърнете живота и не се отказвайте от него.

Патрик СуейзиPhotographee.eu / Shutterstock.com

Преминаването от такава ужасна загуба е невероятно трудно, но с достатъчно подкрепа и сила всичко е възможно и в крайна сметка ще сте благодарни, че сте в състояние да постигнете мир.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Twin Craze на друго ниво: Идентични двойки близнаци, които се ожениха в един и същи ден, планират да раждат в същия ден

Популярни Публикации