Патън Осуалт казва, че дъщеря му е имала трудности да се адаптира към новата си съпруга, 1 година след внезапната смърт на първата му съпруга

Патън Осуалт беше съсипан след смъртта на първата си съпруга, но бракът с друга жена промени всичко. Първоначално дъщеря му трудно се приспособи, но с времето намериха щастие.

Американският комик Патън Осуалт беше опустошен, когато съпругата му почина на сън на 21 април 2016 г. Покойната съпруга на Патън Осуалт, Мишел Макнамара, беше писател на криминални произведения, известна със своя уебсайт, Истински дневник на престъпността .

За Освалт и дъщеря му Алис загубата на Макнамара беше огромен удар и по това време никой от тях не си представяше, че може да продължи напред. В отворено писмо, публикувано от Time като некролог по онова време, Освалт пише, че е оставила голяма пропаст в живота им.Тя не е оставила празнота ... Тя е оставила взривен кратер.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Патън Освалт (@pattonoswalt) на 24 юни 2019 г. в 11:11 ч. PDT

Осуалт признава, че нещата са били по-трудни за дъщеря му Алис

Патън Осуалт е страхотен баща и след смъртта на жена си той знаеше, че трябва да облече смело лице и да продължи да се грижи за дъщеря им Алис Ригни Осуалт. Наскоро Освалт призна в интервю с Кевин Нийлън, че за Алис настройката е трудна.Осуалт сподели, че след като се оженил за втората си съпруга Мередит Салнджър през юли 2017 г., „ имаше някаква странност ”Тъй като да имаш нова майка беше голяма корекция за Алис.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Патън Освалт (@pattonoswalt) на 22 юни 2019 г. в 12:41 ч. PDT

Понякога Алис се бунтуваше, казвайки „ с мама никога не ми се е налагало да се занимавам с всички тези задължения , ”Знак, който родителите приеха, за да означава, че тя много й липсваше. След загубата на родител, малките деца често се чувстват сантиментални към миналото си и е естествено, ако решат да действат разочаровано.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Патън Освалт (@pattonoswalt) на 29 април 2019 г. в 10:48 ч. PDT

За късмет на Алис и Осуалт, и Мередит бяха готови да й помогнат да разбере, че е обичана и след време преодоляха „странността“ като семейство.

Да се ​​влюбиш отново беше като „да те удари мълния“

Говорейки по NPR, Освалт сподели, че загубата на жена си е тъмно време за него.

Имах чувството, че избледнявам от света ... просто се отнасям към себе си, сякаш вече съм умрял.

Но когато срещна втората си съпруга Мередит Салнджър, нещата се обърнаха по начин, който той никога не очакваше.

Почти като да бъдеш ударен от мълния два пъти, че статистическите шансове са толкова безумни - срещнах някой точно като, ако не дори повече, необикновен в тази жена Мередит Салнджър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Патън Освалт (@pattonoswalt) на 5 ноември 2017 г. в 8:19 ч. PST

За Освалт и дъщеря му Мередит стана светлината в края на тунела, тъй като тя внесе топлината и любовта в живота им. Мередит им помогна да се излекуват и да продължат напред.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Патън Освалт (@pattonoswalt) на 30 април 2019 г. в 15:59 ч. PDT

Вселената има комичен начин да накара нещата да работят и едно нещо е сигурно, че всяка ситуация, независимо колко тъмна, може да се подобри. Семейството на Осуалт е доказателство, че ако сме отворени за него, промяната може да ни помогне да намерим щастие, където и да се намираме.

Знаменитости
Популярни Публикации