Пол Уолбърг не е толкова известен като своите братя и сестри, но има впечатляваща нетна стойност

Пол Уолбърг не последва своите братя и сестри, Марк и Дони, в света на шоубизнеса. Вместо това той преследва истинската си страст, която му помогна да спечели много впечатляваща нетна стойност.

Пол Уолбърг не е голяма филмова звезда като братята и сестрите му, Марк и Дони , но той придоби много впечатляващо състояние. И така, каква е нетната стойност на Пол Уолбърг? Според Celebrity Net Worth , това са 10 милиона долара! Но как успя да спечели толкова много пари?

Пол Уолбърг не е толкова известен като братята и сестрите си, но има впечатляваща нетна стойност Пол Уолбърг не е толкова известен като своите братя и сестри, но има впечатляваща нетна стойност Пол Уолбърг не е толкова известен като братята и сестрите си, но има впечатляваща нетна стойностГети изображения / Идеално изображениеРаботата на Пол Уолбърг

Както се оказа, Пол Уолбърг не последва стъпките на своите братя и сестри и избра различен маршрут за себе си. Страстта на Пол се крие в готвенето като той стана известен готвач . Знаеше, че иска да свърже живота си с храната, когато беше само 11-годишно момче.Пол започна с помощта му на майка Алма в кухнята и когато навърши 16 години, той вече работеше като ресторантьор. Оттам кариерата му на професионален готвач тръгна нагоре и сега Пол е собственик на собствен ресторант, наречен Alma Nove.Не само това, но Пол също ръководи успешна верига от ресторанта и бара за хапване Wahlburgers с Марк и Дони. През 2019 г. братята отвориха своя 31-ви ресторант в Лондон.

Пол Уолбърг не е толкова известен като братята и сестрите си, но има впечатляваща нетна стойност Пол Уолбърг не е толкова известен като своите братя и сестри, но има впечатляваща нетна стойност Пол Уолбърг не е толкова известен като братята и сестрите си, но има впечатляваща нетна стойностГети изображения / Идеално изображение

Триото Уолбърг участва в риалити шоу със заглавие Валбургерците да популяризират своя бизнес, който получи номинация за Еми през 2014 г.Майката на Пол е изключително горда с него, но не само заради професионалните му постижения, но и от доброто му сърце. Веднъж тя каза:

Всички просто обичат Пол. Семейството му, персоналът, клиентите ... той ще ме убие, като казах това, но когато за първи път отворихме и наехме момчета за кухнята, беше студено и имаше четирима, които нямаха якета, така че какво е направил? Той им купи всички якета. Такъв човек е той.

Веднъж 55-годишният мъж преодоля страшен момент от живота си. Той се бори с рак но, за щастие, болестта беше уловена на ранен етап, така че той успя да победи.

Пол все още не се чувства добре със славата

Актьорството и пеенето никога не са били силна страна на Пол и той все още не се чувства добре със статута си на знаменитост. Веднъж каза в интервю :

Все още не ми е удобно в онзи свят, въпреки че отчитам благословиите си от него. И все пак, ако ме хванат за знаменитостта, не си върша работата.

Пол Уолбърг не е толкова известен като братята и сестрите си, но има впечатляваща нетна стойност Пол Уолбърг не е толкова известен като своите братя и сестри, но има впечатляваща нетна стойност Пол Уолбърг не е толкова известен като братята и сестрите си, но има впечатляваща нетна стойностГети изображения / Идеално изображение

Има доста голям брой благословии, които да преброите за готвача:

  • има успешна кариера и работата, която обича да върши;
  • той има любяща съпруга и 2 прекрасни деца;
  • той има подкрепящо семейство;
  • той има здраве.

Така че като цяло можем да кажем, че Пол Уолбърг живее доста адски добре. Може да няма фен клуб и хората да не го спират за автограф по улиците, но той е повече от добре с това. Докато Павел може да накара хората да се усмихнат, когато ядат храната му, той може да каже със сигурност, че е постигнал всичко, за което е мечтал.

Знаменитости
Популярни Публикации