Семейството на Пол Уокър е съсипано, след като дъщерята на късния актьор ги изрязва от живота си

Според съобщенията на The Sun дъщерята на актьора е избрала да се отдели от страната на баща си в семейството, включително Коди и Калеб.

Дъщерята на Пол Уокър, Медоу, вече е пораснала, но не е единственият член на семейството на покойния актьор.

The Бързи и яростни звезда също имаше двама братя, Коди и Калеб. След смъртта на Пол Уокър през 2013 г. братята се събраха, за да завършат продукцията на последния му филм Ярост 7 . И години след това те почитаха паметта му.Братята на Пол Уокър, Коди и Калеб, казаха пред ETOnline през 2016 г., че заснемането на последния филм на мястото на брат им им е помогнало да скърбят и да приемат сърцераздирателната си загуба.Калеб каза, че опитът им е помогнал да разберат Павел и е дал на семейството известна закрита.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Коди Уокър (@codybwalker) на 12 септември 2019 г. в 8:44 ч. PDTДъщерята на Пол Уокър, Медоу, изрязва семейството

Според съобщенията на The Sun дъщерята на актьора е избрала да се отдели от страната на баща си в семейството, включително Коди и Калеб.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Коди Уокър (@codybwalker) на 22 април 2019 г. в 8:24 ч. PDT

Ливада беше само на 14, когато баща й почина. Но в резултат на тази дистанция между нея и семейството на Пол Уокър, източник каза на изданието, че са нещастни.Семейството е съкрушено от цялото нещо - това ги довежда до сълзи, само като се замислят за това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Caleb Walker (@ caleb_walker_77) на 22 април 2019 г. в 10:15 ч. PDT

Източникът каза, че Медоу не е била в контакт с чичовците си Коди и Калеб, нито дори с майката на Пол Уокър.

Тя изключва всички - не говори с никого от семейството. Те все още вярват, че времето е чудесна лечителка и всички те ще бъдат там с отворени обятия, ако някога реши да осъществи контакт. Но все пак е много трудно за тях и те се надяват един ден да се промени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Meadow Walker (@meadowwalker) на 20 юли 2019 г. в 21:08 ч. PDT

Според инсайдера семейството казало, че разбира, колко трудно е трябвало да бъде Медоу, която е била в толкова тясна връзка с баща си, да го загуби на толкова млада възраст. Така те изразиха надеждата, че някой ден тя отново ще иска да бъде част от семейството им.

Ливадата вече е пораснала

Дъщерята на Пол Уокър вече е пораснала. Имаше съобщения, че тя е амбициозен модел.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Meadow Walker (@meadowwalker) на 12 септември 2019 г. в 9:54 ч. PDT

В чест на покойния си баща тя стартира благотворителна организация, Paul Walker Foundation, през 2015 г. Тя е създадена, след като тя е наследила активите на баща си, съобщава TheFamousPeople.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Meadow Walker (@meadowwalker) на 12 юли 2019 г. в 16:57 ч. PDT

Майката на Пол Уокър скърби за смъртта му

Мама на покойния Павел, Черил, веднъж се отвори за Хората за това колко тежка е била смъртта му.

Тя каза на изданието:

Мисля, че толкова много хора си мислят: „О, той беше просто филмова звезда, която беше убита в автомобилна катастрофа.“ Но имаше много повече неща за него. Това беше само част от това кой е той. Той беше невероятен човек.

Тя също така разкри как няколко души са й писали след смъртта на сина й, казвайки й какъв добър човек е той. Черил каза, че тези писма са „благословия“ и й показа, че синът й не е забравен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пол Уокър (@paulwalker) на 13 ноември 2019 г. в 10:31 ч. PST

Много фенове скърбиха за загубата на филмовата звезда, след като Пол почина, но членовете на семейството и близките му оплакваха смъртта на някой, с когото те имаха тясна връзка. Може да звучи сякаш семейството не е било наистина единно, но може да има надежда, че това ще се оправи. Независимо от това, фантастично е да видиш Meadow щастлив и процъфтяващ. Загубата не би могла да бъде лесна за нея.

Пол Уокър Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации