Пол Йънг прие сина на жена си от друг мъж и продължава да го отглежда, след като тя се поддаде на рак

Съпругата на Пол Йънг му изневери и му роди дете от друг мъж, но певецът можеше да й прости изневярата.

Всички познаваме Пол Йънг като талантлив певец, но това, което вероятно не знаем, е, че той е човек с много мило сърце. Пол Йънг прие сина на жена си, който се роди от друг мъж, докато бяха женени с 3 деца.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paul Young (@paulyoungparlez) 24 юли 2019 г. в 4:20 PDT

Пол Йънг и Стейси Смит

  • Певица Пол Йънг и моделът Стейси Смит се запознаха по време на работата по видеоклипа му Върни се и остани Преди почти четири десетилетия.
  • След четири години запознанства, Пол и Стейси завързаха възела през 1987 година.
  • Съпрузите имат три деца заедно: един син и две дъщери.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Layla Rose Young (@laylayoung) 25 август 2014 г. в 11:50 PDT

  • През 2016 г. Стейси е диагностицирана с рак на мозъка. След 2-годишна битка с рака Стейси почина на 52-годишна възраст. Вдовецът Пол Йънг коментира своя ранна смърт на съпругата:

Най-трудните години бяха, когато диагнозата изтече.

  • Певецът добави, че цялото му семейство се е подкрепяло взаимно в тежки моменти:

Виждаме се през цялото време.Съпругата на Пол Йънг имаше връзка

Пол Йънг и Стейси се разделиха през 2006 г. Въпреки че никога не се разведоха, съпрузите се разделиха почти три години. Причината за раздялата им беше изневярата на Стейси.

През 2006 г. Стейси имаше връзка с бизнес партньора си Илан Слазенгер. Те управляваха ресторант заедно. Когато Пол разбра, че Стейси му изневери, той се изнесе от семейния им дом.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paul Young (@paulyoungparlez) 21 октомври 2016 г. в 3:56 ч. PDT

Въпреки раздялата им, Пол Йънг призна, че никога не е мразел Стейси за нейното предателство. Напротив, певецът искаше да остане в добри отношения със съпругата си и дори помогна на нея и Илан в ресторантския им бизнес.

Връзката на Стейси и Илън не продължи дълго и скоро двойката се раздели. През цялото това време Пол Йънг поддържаше съпругата си. През 2009 г. Пол и Стейси се събраха отново.

Пол Йънг дори прие сина на съпругата си Джуд, който е роден от Илан Слазенгер. Павел се превърна в баща на момчето и го отгледа заедно със собствените си деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Layla Rose Young (@laylayoung) 24 септември 2014 г. в 8:06 PDT

Когато Пол Йънг беше попитан откъде намери сили да прости изневярата на жена си, певицата отговори:

Едно от по-добрите ми качества е, че приемам това, което е пред мен, и се справям с това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paul Young (@paulyoungparlez) 1 април 2019 г. в 10:47 PDT

В интервю с Разпуснати жени, Пол Йънг добави, че след като той и Стейси се разделиха за три години, той осъзна, че по това време тя не е била щастлива от брака им. Но когато се събраха отново, всичко се промени към по-добро и за двамата.

Децата на Пол Йънг

Пол Йънг е много горд от своите голямо и щастливо семейство . Като патриарх на своя клан, певецът осъзна, че трябва да остане силен след смъртта на Стейси заради децата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Levi Young (@leviyoung) 31 август 2016 г. в 7:47 PDT

На свой ред децата на Пол бяха тези, които му помогнаха да се справи със загубата на любимата си Стейси. Певецът призна, че ако няма децата си, вероятно ще го направи продължавай да тъжиш.

Павел каза:

Справях се добре. Ние сме тясно семейство, виждаме се редовно.

Певицата продължава да работи и да обикаля. Музиката и изпълненията на сцената карат Пол Йънг да се чувства все още жив след загубата на половинката си за цял живот Стейси.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paul Young (@paulyoungparlez) 26 ноември 2018 г. в 11:59 PST

Според нас Пол Йънг заслужава най-голямото възхищение за доброто си сърце и способността си да прощава. Силата на прошката помогна на певеца да спаси брака си и да събере семейството си. Всеки път, когато Пол Йънг поглежда децата си, той усеща присъствието на покойната си съпруга.

Пол и Стейси научиха миналите си грешки и в резултат на това бракът им стана по-силен и по-щастлив. Толкова е тъжно, че Стейси напусна този свят твърде рано, но добрите спомени за нея продължават да живеят в сърцето и мислите на Пол Йънг.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации