Перфектен външен вид: Как да изберем цветовете на дрехите, които да се съчетаят с цвета на косата ви

- Перфектен външен вид: Как да изберем цветовете на дрехите, които да съчетаем с цвета на косата ви - Lifehacks - Fabiosa

Бляскавата жена е не само тази, която има тонове модерни и красиви дрехи, но и тази, която може да ги комбинира добре. Тук не става въпрос само за правилата за панталони. Важно е да знаете кои нюанси довеждат красотата ви докрай. Ето защо човек трябва да избере правилния грим и да наблегне на необходимото.

VAndreas / Shutterstock.comЕдин от ключовите атрибути на жените е косата им. Сега стилистите предлагат много прически и стилове, за да повдигнат контурите на лицето, очите и, естествено, тук идва цветът на косата. Въпреки че не изглежда така, не всички цветове на дрехите прилягат по същия начин на жени с различни цветове на косата. И ето няколко лесни упражнения, които да опитате.Субботина Анна / Shutterstock.com

Днес ще разкажем за цветовете, които пасват на руси, брюнетки, червенокоси и пепеляворуси. При следващото си пазаруване се опитайте да бъдете по-малко импулсивен купувач, а по-скоро мъдър, който познава цветовете, за да отговаря перфектно на външния ви вид и на целия външен вид. Вижте нашите мами!Блондинките трябва да избягват цветове, които подчиняват естествената им цветова гама. По-добре е да избягвате ултра-ярките цветове, но това не означава пълно табу върху смелите нюанси. Те трябва да бъдат оригинални, поразителни и сложни. Картината показва, че цветовете, присъщи на цветята, меки, но в същото време ярки са тези, които подхождат на момичетата със светла коса.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: RepliKate: Момиче намира бюджетни дрехи и копира облеклата на Кейт МидълтънЧервенокосите трябва да бъдат още по-внимателни, тъй като външният им вид лесно може да стане превземащ. Но има и обрат: Можете да привлечете вниманието с дрехите от същия цвят като косата ви или с контрастни нюанси.

Момичетата с коса от бледи цветове имат избор. Те могат или да се подчертаят с ярки дрехи, да придадат блясък на лицето, или да отидат с дрехи от подобни нюанси, да подчертаят сребристата игра на цветовете и да създадат мистериозен външен вид. Имайте предвид, че споменатите ярки цветове не включват всички, а само тези, присъстващи на снимка, или подобни.

Богатите цветове са идеални за брюнетки. Те могат да изберат ярки цветове, всичко, което искат. В този случай тези, към които трябва да се подхожда предпазливо, са пастелни нюанси. Например сивото и бялото ще се поберат много по-добре от бежовото.

AS Inc / Shutterstock.com

Това са основни съвети, които да помогнат на всяка жена да изглежда безупречно. Следващият път, когато сте в магазин или у дома, решавайки какво да облечете, опитайте се да обърнете внимание на цветовете на дрехите си. Кои преобладават? Защо? Ако просто харесвате цвят, който не ви пасва, носете го отговорно.

Умението да бъдеш бляскава жена е не само интелигентен избор на дизайн и тенденции на дрехи, но и на нюанси и щампи. Бъдете модерни, мъдри и ефектни! ;)

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ultra Violet: Pantone обявява цвета за 2018 г.


Материалите в тази статия са само за информационни цели. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не препоръчва на читателя да разчита изцяло на информацията, предоставена по-горе.

Коса Дрехи
Популярни Публикации