Дъщерята на Питър Фалк твърди, че мащеха Шера й беше забранила да присъства на погребението на баща си

Последни новини Дъщерята на Питър Фалк твърди, че мащеха Шера й беше забранила да присъства на погребението на баща си във Фабиоза

Известният детектив от Колумб сериал, Питър Фалк живее в Бевърли Хилс с втората си съпруга, Шера Данезе, до смъртта си през 2011 г.

Той и предишната му съпруга, Алис Мейо, бяха осиновили две дъщери Катрин и Джаки по време на техния 16-годишен брак.Един от тях внесе голяма турбуленция в живота му.

Връзката между баща и дъщеря между Катрин и Питър се изостри през 1992 г. Тя заведе дело срещу него, тъй като не й плаща такси в колежа. Те го уредиха лично, но връзката им така и не заздравя, порождайки семейни вражди.Три години преди смъртта му тя отново почука вратата на съда.

Този път тя нападна мащеха, Шера. Тя я обвини, че е жестока и я държи далеч от пострадалия от Алцхаймер баща.Тя не беше поканена да се присъедини към погребението му

Катрин Фалк разговаря Вътрешно издание докато тя оплакваше смъртта на баща си. Тя призна, че е обзета от множество емоции едновременно.

Тя беше ядосана, тъжна, шокирана и изпитваше много болка. Осиновената дъщеря на Петър клевети Shera Danese, че не я пусна да присъства на погребението на собствения си баща.

Тя дори разкри, че никой не я е информирал за изтичането на Фалк навреме. Катрин емоционално попита:

Как бихте се почувствали, ако трябваше да чуете от медиите или от адвокат, че баща ви е починал?

Сърдечното момиче се опита да се оправдае, че не иска богатството на баща си. Катрин иска само да разкрие действията на мащехата си. Тя отбеляза:

Баща ми беше женен за жена, което наистина затрудни баща ми да се чувства свободен. Не ни беше позволено да отидем в къщата му.

Битката й не е приключила

Шера Данезе е злодей в историята на Катрин и тя се опитва сама да бъде герой.

Тя се обръща към съда, за да промени сметката, която позволява на настойника да реши кой ще се срещне с обекта им.

Мащехата й изолира болния си баща и тя не иска другите деца да преминават през същата агония.

Такива закони за защита на грижите наистина са склонни към експлоатация.

Според Катрин тя е похарчила над 100 000 долара от собствените си пари в законни разломи, за да види само баща си. Изглежда малко несправедливо.

Съгласни ли сте или можете да видите друг ъгъл?

Популярни Публикации