Съпругата на Фил Хартман ревнуваше от успеха му и комикът се смяташе да се оттегли, за да спаси брака си

Съпругата на Фил Хартман, Брин, беше толкова ревнива за успеха му, че комикът трябваше да намери работа за жена си. Той също така обмисля да се пенсионира, преди да бъде убит от нея. Прочетете още.

Детският свят на Фил Хартман не е същият оттогава трагичната смърт на баща им . Най-обичаният комик на Америка се опита да оцени живота си и да бъде благодарен за всички благословии, които имаше, преди да бъде убит от ръката на жена си.

Фил и Брин Хартман се ожениха през 1987 г., но животът му приключи, когато тя го уби в съня си 11 години по-късно. Страдайки от зависимост, Брин отне живота си още същата нощ, оставяйки след себе си 9-годишен син Шон. и 6-годишна дъщеря. Бирген.

Съпругата на Фил Хартман

The SNL легендата обмисля да се оттегли от кариерата си, за да спаси проблемния си брак с наркоман, заедно с помощта на жена си да си намери работа тъй като тя ревнуваше от успеха му. Въпреки това, Brynn намери утехата си в вещества, които според съобщенията я правеха обидно време.Изглежда, че покойният Хартман обичаше жена си и се опитваше да направи всичко възможно, за да работи върху връзката им. Още, според приятелите на Brynn Suzan Stadner и Shelley Curtis , Brynn:

  • чувствах се „сплашен“ от увереността, успеха и световното признание на Фил;
  • имаше ниско самочувствие и се чувстваше изгубена в играта на съпруга си;
  • претърпя някои козметични процедури, за да спечели увереност;
  • тя искаше да бъде „перфектната съпруга на холивудски актьор“.

Брин Хартман често имаше изблици и Фил не знаеше какво да прави, освен да моли приятели да се грижат за малките им деца, докато майка им се върне в нормално състояние. The SNL Съпругата на звездата изглеждаше несигурна и имаше тежка липса на самоприемане, което доведе до толкова много проблеми в брака им.Децата на Фил Хартман

Веднъж Фил Хартман призна, че това, че е баща, го е направило най-щастлив. Винаги си играеше със сина и дъщеря си и през цялото време се шегуваше, точно както в работата си като комик.

Децата на Брин и Фил Хартман днес имат положителен начин на живот въпреки ужасяващо и променящо живота събитие. Те бяха поставени под стража на сестрата на майка си и съпруга й, които успяха да отгледат много свестни и частни лица. Бирген, подобно на майка си, страда от проблеми със злоупотребата с вещества, но се отрезвява през февруари 2012 г. Брат й Шон има сдържан живот, но се знае, че е художник и музикант.

Как да помогна на някой със зависимост

VeryWell Mind и Болница Castle Craig споделете следните съвети:

  • Очаквайте трудности и изграждане на доверие.
  • Не критикувайте и предлагайте комуникация и подкрепа.
  • Не се фокусирайте върху чувството за вина, а емпатия.
  • Уважавайте поверителността на жертвата.
  • Насърчавайте здравословните навици и се опитвайте да говорите за методите на лечение.
  • Опитайте се да помогнете, като потърсите професионален терапевт.

Фил ХартманPhotographee.eu / Shutterstock.com

Очевидно е ужасяващо да има човек с тежки проблеми, които имат неблагоприятно въздействие върху вас и децата в домакинството. Животът на Фил Хартман беше проспериращ и легендарен, но едновременно сложен и страшен. Децата му, Бирген и Шон, не са еднакви и животът им винаги ще бъде изпълнен с този ужас преди десетилетия. Ако обаче имате някой със същите проблеми, предложи ръка, ако е възможно.

Деца на знаменитости Двойки знаменитости Връзки Скандал за знаменитости
Популярни Публикации