Пиърс Броснан не може да държи ръцете си далеч от великолепната си съпруга Кийли в последната музикална откриваща вечер на кораба

Пиърс Броснан и Кийли Шайе Смит се появиха на откриването на The Last Ship Musical, като не успяха да откъснат ръцете си един от друг. Вижте снимките!

Съпругата на Пиърс Броснан, Кийли Шайе Смит, спаси живота му от опустошение и отчаяние след като загуби жена си и дъщеря си от рак на яйчниците.

The Джеймс Бонд звездата беше на ръба на вътрешната смърт, когато Кийли го излекува и го получи „сила, без която не бих могъл да живея“. Двойката е заедно от 25 години, 18 от които са женени. Благодарение на съпругата на Пиърс Броснан той получи блаженство, щастие и сила да продължи отново.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пиърс Броснан (@piercebrosnanofficial) на 13 януари 2020 г. в 8:44 ч. PST

Пиърс Броснан и Кийли Шайе Смит

Една от най-щастливите и дългосрочни двойки в Холивуд показа своята привързаност и любов на червения килим. На 22 януари Пиърс Броснан и Кийли Шайе Смит се появиха в Последният кораб мюзикъл откриваща вечер, не успявайки да държат ръцете си далеч един от друг.

Pierce Brosnan CanГети изображения / Идеално изображениеКийли изглеждаше красиво в небрежна черна рокля. Тя прегърна плътно нейните красиви извивки и имаше доста дълбоко деколте. Тя оформя номера си с чифт голи велурени токчета и ослепителни бижута.

Холивудското парче изглеждаше невероятно по-тъмно в тъмносив костюм с бяла риза отдолу и супер стилен шал. Аксесоарът идеално пасва на чифт кафяви велурени ботуши.

Pierce Brosnan CanГети изображения / Идеално изображениеВсъщност Пиърс Броснан и съпругата му бяха зашеметени Последният кораб мюзикъл откриване, доказвайки, че все още са влюбени както преди много години. Още през 2001г , малко след сватбата, сърцебиецът с радост каза:

Намерих страхотна жена в Кийли Шайе. Не, ако търсих милион пъти, нямаше да го намеря за добър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пиърс Броснан (@piercebrosnanofficial) на 14 октомври 2018 г. в 9:09 ч. PDT

Децата на Пиърс Броснан

Освен стабилната и невероятна любов към Кийли Шайе Смит, Броснан е и баща на пет деца:

  • Касандра Харис: биологичният син Шон и осиновените деца на съпругата, Шарлот (починала) и Крис.
  • Кийли Шайе Смит: синове Дилън и Парис.

Pierce Brosnan CanГети изображения / Идеално изображение

Семейството изглежда много близко едно с друго. Първородният син на Пиърс и Кийли, 22-годишният Дилън, претърпя 18-годишния брак на родителите си в HollywoodLife интервю :

Бих казал, че е наистина хубаво да имаш родители, които се обичат и се подкрепят така, както го правят, така че това определено ми помогна [във връзките]. Мисля, че изпитват голямо уважение един към друг и харесват това, което правят. Те си разбират работната етика. Ако някой от тях се нуждае от пространство или време, за да разбере нещо, това е там.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пиърс Броснан (@piercebrosnanofficial) на 23 юли 2019 г. в 14:04 ч. PDT

Както казаха Пиърс Броснан и по-големият син на Кийли Шайе Смит, двойката има 'добра динамика' помежду си всеки ден. Те напълно разбират личността, нуждите и принципите на другия и са добре с всички тях. Двамата са отличен пример за това как да живеете щастливо и спокойно с човек, който означава света за вас.

Деца на знаменитости Знаменитости Двойки знаменитости Новини за знаменитости
Популярни Публикации