Пиърс Броснан Защо точно да бъдеш дядо е дар от Бог

Последни актуални новини Пиърс Броснан относно Защо точно да бъдеш дядо е дар от Бог на Fabiosa

Популярният ирландско-американски актьор и филмов продуцент Пиърс Броснан приветства трето внуче през 2015 г. Между другото, другите две не са неговите биологични. Но разбира се, той много ги обича!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) 29 юни 2015 г. в 12:40 ч. PDTШон Броснан и съпругата му Саня Банич посрещнаха очарователно момиченце Марли Мей Касандра. Както знаем, Шон е син на холивудския актьор с покойната съпруга Касандра, която загуби битката си с рак на яйчниците през 1991 г.

Пиърс Броснан за дядо

Пиърс Броснан се отвори, че е дядо и защо смята, че това е толкова голяма радост. Актьорската легенда заяви, че се гордее с това, че има внуци и това е чиста благословия.Пиърс се опитва да прекарва колкото се може повече време с внуци и се радва на всеки момент от това. Толкова е горд, че ги има в живота си!Но сега съм горд дядо. В стареца има още много живот и ще продължавам, докато не мога повече да отида. Животът е толкова ценен. Той може да бъде грабнат без предварително предупреждение, така че защо да го губите? Ето защо се радвам на прекрасното си, красиво семейство, децата си и внуците си.

Промяната в живота

Синът на Пиърс Броснан Шон наскоро говори за това как дъщеря и съпругата са променили живота му завинаги. Той също припомни борбата си със зависимостта и пътя към трезвостта, твърдейки, че това би било невъзможно без огромната подкрепа на семейството му.

Беше време на оздравяване и просто да съм сам, а след това с жена ми, да се оженим и да шофираме из Америка, всичко беше много безплатно.

Сега животът му е толкова по-различен.

Започнах като съветник по пребиваване в лечебен център и осъзнах, че искам да стана клиницист и психолог. Това искам да направя.

Да имаш любящо и подкрепящо семейство е толкова важно в живота, това дава много сила и вдъхновение!

Популярни Публикации