Синът на Пиърс Броснан Шон за неговия „Вик за помощ“ и бягството от наркоманията и алкохолизма

Последни новини Синът на Пиърс Броснан Шон за неговия „Вик за помощ” и бягството от наркоманията и алкохолизма на Фабиоза

Въпреки успешната актьорска кариера, животът на Пиърс Броснан не винаги беше светъл и изпълнен с щастие. Както знаем, той загубена съпруга и дъщеря от рак на яйчниците .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @eef95 26 Дек 2018 в 11:36 PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на звездата Рий Дръмънд от „Хранителна мрежа“, Пейдж, е израснала до мъртво звънене на майка си

Пиърс беше в безпомощно състояние за доста дълъг период от време, тъй като загуби най-близки хора, които толкова много обичаше и ценеше.

Във всичко има невероятна жестокост, загуба на човек, с когото сте споделили всичко.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @eef95 4 Фев 2019 в 9:45 PST

Шон Броснан за зависимостта си

Синът на Пиърс Броснан Шон наскоро сподели своя борби и път към отрезвяване . Той загуби майка си Касандра Харис, когато беше само осемгодишно момче и това беше голям шок за Шон като дете. Не можеше да си представи живота си без любяща майка, която винаги го подкрепяше всеки момент .

Спомням си деня, в който баща ми ми каза, че е преминала, и това беше няколко дни след Коледа. Той започна да плаче, но аз не плаках. Утешавах го в осем.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Pierce Brosnan FAN account (@_piercebrosnan_) 17 август 2018 г. в 2:33 PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бебе Съсекс е на път! Дали Кейт ще бъде добра леля за детето на Хари и Меган, имайки предвид предполагаемата им вражда?

След малко той премина в гняв след това един случай в училище .

Едва след шест месеца, когато бях в училище и осъзнах, че докато вървях в клас, тя никога няма да се върне. Тогава той премина в гняв.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от celebritymalecrush (@celebritymalecrush) 13 септември 2018 г. в 7:51 PDT

Започва експерименти с наркотици в средното училище. След автомобилната катастрофа на 16-годишна възраст той се пристрастява към болкоуспокояващите.

Опитах се първо да изтрезня, когато бях на около 25, може би малко по-млад. Това беше по-скоро вик за помощ. Имах няколко опита за самоубийство, но това беше първият опит за самоубийство. Исках помощ и отново бях в ничия земя.

Как да помогна на някой със зависимост

Има няколко съвета, които могат да помогнат на хората да се борят със зависимостта. Например, важно е да приемете факта, че преживявате стрес и се нуждаете от помощ. Също така може да е добра идея да общувате с някой, на когото можете да се доверите, и да обясните всичките си страхове.

Бъдете честни относно чувствата си, тъй като това може да ви помогне в процеса на лечение.

Пиърс БроснанPhotographee.eu / Shutterstock.com

Синът на Пиърс Броснан Шон имаше някои големи трудности в живота си, тъй като загуби майка си и сестра си от рак на яйчниците. И наскоро той разкри за борбите си и пътя към трезвостта.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джейсън Момоа не можа да сдържи сълзи, преди да направи известната Хака с очарователните си деца

Популярни Публикации