Портър Вагонер заведе дело срещу Доли Партън за напускането на дуета им, но й прости след песента „Винаги ще те обичам“

Доли Партън „Винаги ще те обичам“: звездата написа тази песен на бившия си музикален партньор Портър Вагонер.

Доли Партън и Портър Вагонер бяха едни от най-великите музикални дуети на всички времена, но хронологията на отношенията им беше дори по-сложна, отколкото хората можеха да си представят. Бивши нарушения, съдебни дела и накрая, дългоочаквано събиране ... нека разгледаме отблизо дуета на Партън и Вагонер.Доли Партън и Портър Вагонер: дует на века

  • Доли Партън и музикалното сътрудничество на Porter Wagoner започна през далечната 1967 г. Певиците издадоха 13 албума заедно.
  • Партън беше и една от водещите фигури в Шоуто на Портър Вагонер.
  • Песните на дуета попаднаха в музикалните класации по целия свят. Сингълът им ‘Моля, не спирайте да ме обичате “Достигна до No1 на Билборд.
  • Тяхната скрита химия не можеше да спре да радва множество фенове.

Вражда и съдебен процес

Доли Партън и Портър Вагонер бяха на върха на популярността си, когато Партън реши да напусне. Звездата обясни, че двамата с Портър са се договорили тя да остане в шоуто му 5 години. Вместо това тя беше с Портър в продължение на 7 години.

Доли си спомни за сътрудничеството им по това време:През цялото време някак си забивахме глави, но се обичахме. Там имаше голяма страст.

Звездата добави:Исках да изляза сама.

Портър Вагонер очевидно имаше друго виждане за ситуацията, тъй като отказа да пусне Доли Партън толкова лесно. Wagoner заведе дело срещу Партън, когато тя му каза, че напуска шоуто.

'Винаги ще те обичам'

Въпреки делото Доли не искаше да враждува с бившия си партньор. Партън реши да оправи нещата помежду им, затова започна да мисли за най-добрия начин да сключи мир с Вагонер.

Доли си спомни:

Затова се прибрах у дома и си помислих: „Е, какво правиш най-добре? Вие пишете песни. И така седнах и написах тази песен.

Портър Вагонер заведе дело срещу Доли Партън за напускането на дуета им, но й прости след песента „Винаги ще те обичам“Гети изображения / Идеално изображение

Песента, за която Доли говореше, е „ Винаги ще те обичам'. Когато Портър чу сингъла, той забрави за делото си срещу Доли и се съгласи да я пусне.

Вагонър добави:

Успях да продуцирам този запис, защото това е най-добрата песен, която сте писали.

Той беше прав! Сингълът веднага стана хит No1 във всички музикални класации по света. Дори сега все още можем да го слушаме десетки пъти подред. Ами ти?

Дългоочаквано събиране

Почти 14 години след като Доли Партън и Портър Вагонер се „разделиха“, те певци се събраха за дуо изпълнение На Доли шоу през 1988 г. Звездите изпратиха публиката в срив, когато излязоха да пеят ‘Grand Ole Opry’ заедно.

Бившите обиди бяха забравени и Доли и Портър можеха да съживят доброто си старо приятелство. Певците останаха близки до смъртта на Вагонер през 2007 г. Доли остана до Портър, докато не пое последния си дъх поради рак на белия дроб. Той беше на 80 години.

Доли Партън все още е близка приятелка на семейството на Вагонер. Тя споделя здрава връзка с децата на Портър. Преди смъртта му, Портър Вагонер обясни, че никога не е мразел Доли въпреки казаното от пресата:

Те ви карат да изглеждате като ожесточени врагове. Нямам нищо против Доли. Обичам жената.

Добре е да се знае, че Доли Партън и Портър Вагонър могат да се помирят преди смъртта на Портър и да станат приятели точно както преди. Всички помним дуета на Доли и Портър като един от най-великите съюзи в историята на музиката. Техните невероятни песни и вечни хитове все още настръхват.

Коя е любимата ти песен на Доли Партън и Портър Вагонер? Моля, споделете с нас в коментарите.

Доли Партън
Популярни Публикации