Порция Де Роси даде на Елън Дедженерис най-сладкия подарък на Свети Валентин

- Порция Де Роси даде на Елън Дедженерис най-сладкия подарък на Свети Валентин - Знаменитости - Фабиоза

Елън Дедженерис току-що навърши 60 и тя получи много пожелания за рожден ден от семейството, приятелите и феновете. И от всички подаръци, които тя получи, един се откроява.Порция де Роси направи специално гостуване в TheEllenShow със собствената си изненада за рождения ден. Тя трябваше да бъде седнала в публиката, но влезе от кулисите и Елен беше супер възхитена.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Tears Of Joy: Съпругата на Елън Дедженерис я изненада с трогателен подарък за рожден ден

Днес с Порция се запознахме преди 13 години. Не мога да си представя как имам този късмет.Публикация, споделена от Срещу (@theellenshow) на 1 декември 2017 г. в 12:28 ч. PST

Порция показа на Елен видеоклип на учения Диан Фоси, който изучава планински горили в Руанда. Като принос към фонда за горила на Dian Fossey, Portia изгражда кампуса на Ellen DeGeneres. Този акт на любов е може би най-добрият подарък, който Елън получи за рождения си ден.

С @PortiadeRossi се оженихме преди 9 години днес. Да бъда нейна съпруга е най-великото нещо, което съм.Публикация, споделена от Срещу (@theellenshow) на 16 август 2017 г. в 12:46 ч. PDT

Животът на Елън не винаги е бил толкова розов, колкото изглежда по телевизията. Подобно на много хора, тя имаше свои собствени борби с връзките. Изглежда, че стигна до главата, когато тя излезе за сексуалната си ориентация. Но нещата се обърнаха към по-добро, когато тя се срещна с Порция де Роси през 2004 г.

8/8/08

Публикация, споделена от Порция де Роси (@portiaderossi) на 26 юни 2015 г. в 19:16 ч. PDT

Тя каза:

Ние с Порция постоянно си казваме: „Толкова сме късметлии“. Понякога е да лежиш в леглото през нощта, преди да заспя и просто казвам благодаря на каквото и да е, който и да е там

# Ellen’s60th

Публикация, споделена от Порция де Роси (@portiaderossi) на 11 февруари 2018 г. в 17:34 ч. PST

Порция и Елен се ожениха през август 2008 г. Първоначално планираха частна сватба, но я отвориха, за да настанят голямото си семейство и приятели.

Честит рожден ден на любимия ми човек на света.

Публикация, споделена от Срещу (@theellenshow) на 31 януари 2018 г. в 9:28 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Елън Дедженерис празнува 60-ия си рожден ден и хората отказват да повярват на нейната възраст

Свети Валентин

Срещу и Порция не можаха да прекарат Свети Валентин заедно поради противоречиви графици. Но те все пак намериха начин да си покажат любовта по този специален повод. Елън сподели тази прекрасна снимка на легло с бели розови листенца във формата на сърце с малки свещи наоколо.

И легло, пълно с розови листенца.

Публикация, споделена от Срещу (@theellenshow) на 14 февруари 2018 г. в 16:47 ч. PST

Що се отнася до Порция, тя сподели тази своя снимка в Instagram, усмихвайки се до масивна ледена скулптура с думите „Обичам те“, гравирани в леда.

И аз те обичам @theellenshow #whenyoucantbetogetheronvalentinesday

Публикация, споделена от Порция де Роси (@portiaderossi) на 14 февруари 2018 г. в 16:28 ч. PST

Изобилие от любов

Елен също се обърна към феновете си в социалните мрежи.

Тя дори сподели този сладък видеомонтаж в шоуто си със сладки животни и етикета „Честит #ValentinesDay от някои от любимите ми двойки“.

Срещу и Порция ще празнува своите 10тигодишнина от сватбата през август 2018г.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовната история на Елън Дедженерис и Порция де Роси: „Знаех, че тя е тази, когато просто я видях“

Елън Дегенерес
Популярни Публикации