Хваленето на Бог не става по-добро от това: 4 деца хвалят и се покланят на Бог със стил

- Хваленето на Бог не става по-добро от това: 4 деца хвалят и почитат Бога в стил - Вдъхновение - Fabiosa

... и те му казаха: 'Чуваш ли какво говорят те?' И Исус им каза: „Да; никога ли не си чел. От устата на кърмачета и кърмачета сте приготвили похвала ’?' (Матей 21:16)

Това са думите на Библията в Матей 21:16 и ние определено сме съгласни.Има нещо в това, когато децата хвалят, нещо толкова силно, че може да озарява дните, да вдига депресията и в някои случаи да вдъхновява нова преданост към Бога.

Децата са непретенциозни поклонници

Напоследък има много споделени видеоклипове на деца и бебета, които пеят (и дрънкат) евангелски песни наскоро, някои от които станаха вирусни. Не е трудно да се разбере защо.

Децата обикновено са непретенциозни в своето поклонение и похвала и го правят от все сърце, без друг мотив, освен да хвалят Бога.Дори бебетата се разкъсват в поклонение

В един от тези видеоклипове едно бебе беше развълнувано до сълзи, докато майка му му пееше поклонническа песен „Добър добър татко“.

Очевидно е, че няма начин да се каже какво е мислил, но на емоционално ниво той може да е изразил това, което не е имал думите да каже - че обича Господ, на толкова млада възраст.

Исус Христос трябва да е знаел това, тъй като е казал:

Нека малките деца идват при мен и не им пречат, защото на такива принадлежи небесното царство. (Мат. 19:14)

Бебетата също могат да вземат песни от нас

Друго видео показва бебе, което дрънка думите на песен, докато е носено от роднина, която пее. Очевидно не получаваше текстовете, но правеше каквото можеше, пеейки хваление на Бог така или иначе.

И поради това този видеоклип усмихва лицата на всички, които го виждат. Такава унила любов към Господа! Не е чудно, че в Матей 18: 2-5 Библията казва:

Той (Исус) извика малко дете при него и постави детето сред тях.

И той каза: „Истина ви казвам, ако не се промените и не станете като малки деца, никога няма да влезете в небесното царство.

Следователно, който заеме ниската позиция на това дете, е най-великият в небесното царство.

И който приветства едно такова дете в мое име, ме приветства.

Децата са ябълката на Божиите очи и това може да има нещо общо с факта, че когато хвалят, те го правят доброволно, безсрамно и с цялото си сърце - нещо, което всички ние също трябва да се стремим да подражаваме.

Момче пее пътя си към свободата

Гледайте този невероятен видеоклип на момче, което пееше тази евангелска песен, докато похитителят му не можеше повече да го чуе Той буквално почиташе пътя си към свободата!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Поп звездата Селена Гомес демонстрира своята вяра на ново ниво и пее с Hillsong

Деца Стил
Популярни Публикации