Присила Пресли се страхуваше от певицата Ан-Маргрет, защото Елвис имаше връзка с нея до сватбения им ден

Елвис Пресли и Ан-Маргрет, неговата съ-звезда от „Viva Las Vegas

Елвис Пресли и Присила Пресли бяха емблематична двойка за времето си. Двамата се срещнаха, когато Присила беше на 14, а Елвис на 24. Разликата им във възрастта никога не представляваше проблем за Елвис, тъй като той смяташе, че може да превърне Присила в перфектната си жена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 1 февруари 2017 г. в 15:46 ч. PSTПрез 1966 г. кралят направи предложение на любимата си и година след това се ожениха в Лас Вегас. Подробностите за сватбата на Елвис Пресли бяха запазени в тайна и само години след като тя се състоя, откриваме още факти за нея.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 1 май 2018 г. в 9:01 ч. PDT

И все пак, още преди да се оженят, Присила знаеше, че не е единствената жена в живота на Елвис.Елвис Пресли и Ан-Маргрет

Химията между Елвис Пресли и шведската певица Ан-Маргрет беше осезаема и не изчезна, когато камерите спряха да се търкалят.

Присила Пресли се страхуваше от певицата Ан-Маргрет, защото Елвис имаше връзка с нея до сватбения им денГети изображения / Идеално изображение

Ан-Маргрет е водещата дама на певицата във филма от 1964 г. Да живее Лас Вегас и му направи огромно впечатление. В Елвис и аз , Присила каза, че се е страхувала най-много от шведската звезда през времето, предхождащо брака й.Елвис я беше уверил, че връзката му с Ан-Маргрет е строго професионална. Но по-късно Присила откри, че не е така.

Но Елвис знаеше, че Ан-Маргрет не е жената за него. Той се нуждаеше от някой старомоден, който с удоволствие би очаквал завръщането му у дома и Присила пасна идеално на описанието. Седмица след като се ожени, той изпрати на Ан-Маргрет аранжировка на цветя във формата на китара.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 1 май 2017 г. в 9:10 ч. PDT

Делата на Елвис обаче не спряха с шведската червенокоса. Когато Присила се сблъска с него за тях, Елвис каза:

Искам жена, която ще разбере, че подобни неща могат да се случат. Ще бъдеш ли тя или не?

Известно време Присила се опитваше да бъде тази жена, но тя ставаше все по-нещастна и в един момент реши, че е достатъчно. Въпреки че Елвис и Присила се разведоха, те останаха близки до последния му ден.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 8 октомври 2019 г. в 7:30 ч. PDT

След смъртта му тя призна, че въпреки че легендарният певец е харесал идеята за брак, тя не мисли, че той някога би могъл да се обвърже с една жена.

Знаменитости Връзки
Популярни Публикации