„Психогеометричен“ тест: Изберете пай и научете типа си характер

- Тест „Психогеометричен”: Изберете пай и научете типа си характер - Вдъхновение - Фабиоза

Представете си, че влизате в пекарна, за да получите нещо вкусно. В витрина виждате свежи пайове с различни форми. Коя бихте избрали? Изглежда рутинен избор, но може да разкрие информация, която дори бихте искали да скриете. Готови ли сте да научите повече за себе си?ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тест „Цветна психология“: Изберете едно кученце и разберете какво е настроението ви в живота

Внимателно разгледайте пайовете и решете коя бихте закупили въз основа на формата. Изберете опцията, която първо ви е харесала.

Квадратна баницаВие сте организиран и точен човек; работата ви често е приоритет. Подхождате отговорно към всички задачи, дори и тези, които не са в рамките на вашите задължения. Ако поемате отговорност, вие наистина се ангажирате с нея. Вие сте от хората, които обичат да водят дневници, да следват ясен план. Денят ви е винаги насрочен, дори през уикенда. С вашия аналитичен ум лесно се справяте с предизвикателни ситуации.

Кръгла баница

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Психогеометрия в действие: Оценка на типа личност в реално времеВие сте приятелски настроен човек и отличен отборен играч, който се грижи за другите, като никога не отказва да помогне на някой в ​​нужда. Въпреки че хората оценяват отличните ви умения за слушане, вие също сте добър говорител. Понякога изпадате в депресия, но само защото приемате прекалено близки проблемите на хората около вас. Трябва да се научите да настройвате някои неща, за да постигнете хармония.

Триъгълно стъпало

Вие сте амбициозен човек, който смята, че кариерното развитие е задължително. Имате качества на лидер, затова се чувствате добре на ръководни позиции. Но когато сте в равни условия с колегите си, вие сте склонни да станете силно конкурентни. Вие знаете как да направите правилния избор и да дадете добри съвети, за които сте оценени.

Правоъгълно стъпало

Непредсказуема личност! На близките хора може да им е трудно, защото те не знаят в какво настроение сте се събудили този ден. Един ден можете да бъдете пълни с мотивация и идеи, а на следващия - разочарование и негодувание. Нестабилността е вашата основна слабост, но има начини да се преборите с нея. Вие сте любознателен човек, който лесно поема нова информация.

Зигзаг крак

Вие сте креативен човек, който винаги се опитва да намери творчески и интересен подход към живота. Имате много идеи, които хората са развълнувани да чуят, защото от гледна точка на креативността просто нямате себе си! Имате и силна харизма, която привлича представители на противоположния пол. Експериментирането е нещо, без което не можете. И става въпрос главно за свободното време, а не за външния вид.

Знанието за себе си, което сте открили чрез психо-геометричния тест, може да ви направи по-осъзнати, а също и да помогне за установяване на взаимоотношения с други хора. В края на краищата, когато познавате по-слабите страни на вашия характер, е по-лесно да разберете къде можете и трябва да изгладите разликите в комуникацията с близките.

Информацията в този тест се основава на Psycho-Geometrics от Susan Dellinger. Редакционният съвет не насърчава да разчита изцяло на резултатите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Catorable Rorschach Test, за да научите повече за вашата личност

Популярни Публикации