Чисто злато или неприятно? Хороскопи за свекърви според техните зодии

Последни новини Чисто злато или неприятно? Хороскопи за свекърви според техните зодиакални знаци върху Fabiosa

„Колата е като свекърва - ако я оставите, тя ще управлява живота ви.“ Мислили ли сте някога, че характерът на бъдещата ви свекърва зависи от нейната зодиакална идентичност? Виж това!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Олга Будянская (@budyanskayaolga) 4 октомври 2018 г. в 1:23 PDT

Свекърва на Овен

Такива свекърви ни създават най-малко неприятности. Те не се забъркват с личния живот на децата й. Но понякога страдат от параноя и се притесняват дали зет й наранява любимото си момиче. Ако забележи дори най-малките признаци на това, тя ще стане чест посетител във вашата къща, за да провери ситуацията и да проведе сърдечни разговори. Затова е по-добре да насочи енергиите й в друга посока! Опитайте да й дадете градина или да я изпратите в автошкола.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 7 черти на момче на майка. Трябва ли да се опитате да го смените или да избягате?

Свекър-Телец

Свекървите от Телец ще изберат политика на максимална ненамеса. И дори въпреки оплакванията на дъщерите им, те само ще вдигнат рамене: сами сте направили своя избор. Тя няма да лови покана, но къщата й винаги е отворена за вас. Те могат да помогнат финансово, ако видят, че съпругът не успява да издържа семейството си. Тя ще облече дъщеря си и ще доведе внуците си на училище. Но тя няма какво да предложи на провалилия се зет.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Клаудия ван дер Верф-хуйсен (@vanderwerfhuissen) 4 октомври 2018 г. в 10:36 ч. PDT

Свекърва Близнаци

Тя е просто идеалната жена, що се отнася до комуникацията! Наистина друга приятелка за дъщеря й и зет й. Тя ще ви посети и никога няма да се чувствате отегчени от нея. Но тя е толкова приказлива, че дори може да ви побърка. И тя не знае как да пази тайни. Тези жени правят много харизматични и весели баби: те ще играят на видео игри и ще разкриват на случаен принцип тайните на своите внуци пред родителите си.

Свекърва Рак

Тихи, спокойни и прекрасни свекърви. Те са в състояние да подредят нещата у дома и дори да идват на вечеря и да готвят за зет си и внуците си, ако дъщеря им няма време поради работа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от #яженщиназа60 (@womanza60) 2 октомври 2018 г. в 10:22 ч. PDT

Но не дай Боже да я обидиш. Тя ще бъде мрачна много дълго време и може да не разберете причината за лошото й настроение. Тя много цени традициите, така че да не идваш при нея за някакъв семеен празник е подобно на предателство. Но тя няма да върти интриги зад гърба на зет си, дори ако нещо не й харесва много.

Свекърва Лъв

За да угоди на такава свекърва, зет й трябва да й обърне внимание. Не е задължително да са скъпи подаръци, но цветята и парфюмите са добре дошли. Тя няма да се намесва във връзката или да нагласи дъщеря срещу съпруга си, освен ако той не пламне. Ако е необходимо, тя може да вземе зет си на работа и да му бъде идеалният шеф. Ако бракът се разпадне, тя ще твърди, че е трябвало да се случи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Alina Melnikova (@mel.alina.vitalevna) 2 октомври 2018 г. в 06:31 PDT

Свекърва Дева

Дай Боже да живееш с такава свекърва под един покрив! По-добре е да я обичате от разстояние. Но дори и тогава тя трябва да е наясно с всичко, което се случва в новото семейство. За съжаление много често тези майки стават причина децата им да се развеждат. Ще си забият носа навсякъде и безмилостно ще критикуват всички. И да клюкарства за зет си с приятелите си е това, което тя прави.

Свекърва на Везни

Свекървата на Везни няма да влезе в кавги на ново семейство и да изиграе дъщеря си срещу зет си. Напротив, тя ще изглади трудностите и ще сложи край на разрива. Дори ако конфликтът все още е открит, тя няма да застане на страната на любимото си дете, а ще се опита да съди справедливо. С нея лесно се сприятелява, удобно е да живееш с нея под един покрив, а за децата тя дори е най-обичаната баба в света.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Arianna Baronchelli (@baronchelli_arianna) 5 октомври 2018 г. в 3:43 ч. PDT

Свекърва Скорпион

Свекървата Скорпион няма да даде дъщеря си на лош човек. Плюсовете и минусите на бъдещия зет ще бъдат разгледани под микроскоп и ако тя смята, че според нея има повече недостатъци, отколкото предимства, жената ще положи всички усилия, така че тази връзка или брак никога да не се осъществи. Тя дори може да забие клин във вече утвърдено семейство. Само зет-Скорпион можеше да оцелее в битка с нея.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Потребителите на социалните медии накараха полицията да арестува 18-годишната майка, след като „забавната“ снимка на нейния син попадна в интернет

Свекърва-Стрелец

Свекърва на Стрелец няма да се намесва в семейния живот на децата си и само ще вдигне рамене пред всички оплаквания. Но тя ще даде много съвети. Разбира се, тя контролира как се изпълнява всичко и най-важното е да слуша и да кима. Единственото нещо, което тя ще изисква от зет си, е уважение. На себе си и дъщеря си. Ако тя види частица пренебрежение от негова страна, тогава със сигурност ще разбере как да му даде урок.

Свекърва Козирог

Свекървата Козирог сама ще започне да живее отделно от децата си. Да се ​​намесва в семейните дела, да посещава всеки уикенд и да дава съвети не е за нея. Тя може да помогне финансово, но само ако ясно и конкретно изготвите бизнес план или поне ясно обясните за какво точно е необходима тази сума пари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Лёлик (@l__lelik) 1 октомври 2018 г. в 4:47 ч. PDT

Свекърва на Водолей

Тя незабавно ще промени статуса на зет си на син и по време на кавги тя няма да вземе страна на дъщеря си, но ще преценява справедливо. Тя е много демократична. Но да се живее с нея в едно и също жилищно пространство не се препоръчва - тя ще ви умори със забързаните си дейности: срещи, срещи с приятели и курсове по английски.

Свекърва Риби

Такава свекърва е готова да се жертва напълно. Разберете се с децата, гответе храната, почиствайте къщата, грижете се за внуците. Тя няма да се кара и само ще повишава гласа си малко по време на всички конфликти. Грехота е да се обиди такава свекърва; за нея е по-добре бързо да стане баба и тогава тя ще се превърне в златна баба.

Съгласни ли сте с това описание? Или може би сте съвсем различна свекърва? Моля, напишете в коментарите дали този хороскоп е подходящ за вас!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бременна жена, която се е трудила по време на финала си, завършва юридическото училище в Харвард


Материалите в тази статия са само за информационни цели. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не препоръчва на читателя да разчита изцяло на информацията, предоставена по-горе.

Популярни Публикации