Барабанистът на 'Queen' Роджър Тейлър е горд баща на 5 деца, всички от които процъфтяват в шоубизнеса

Роджър Тейлър е известен барабанист на групата 'Queen'. Той също е талантлив певец и автор на песни. Научете повече за семейния му живот и какво правят децата му в наши дни.

Роджър Тейлър е талантлив барабанист, певец и автор на песни. В допълнение към това той е и семеен човек. През годините феновете научиха толкова много за личния му живот, колкото и публичната му персона. Ето защо семейното му положение все още предизвиква интерес и до днес.

Роджър Тейлър: Бракове и деца

Известният музикант е най-известен като барабанист на рок групата Кралица. Неговите таланти и музикален принос към групата го превърнаха в един от най-забележителните музиканти, които сме срещали.Гети изображения / Идеално изображениеНеговата личен живот е малко по-сложно обаче. Докато се срещаше с Доминик Бейран, Роджър посрещна две деца, Феликс и Рори Елинор Тейлър. Двойката се ожени от удобство и той започна връзка с Дебора Ленг по едно и също време.

Роджър и Дебора посрещнаха заедно три деца, Руфъс, Тигърли и Лола.През 2010 г. Роджър завърза възела със Сарина Тейлър.

Децата на Роджър Тейлър и съответната им кариера

1. Лола Ленг-Тейлър

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лола Ленг Тейлър (@lolaltaylor) на 18 декември 2019 г. в 7:31 ч. PST

Според нея беше , 19-годишният мъж вече се занимава с музика. Една от нейните хитови песни, Лунни бегачи , беше използван като начална песен на филма от 2015 г., Самотен .2. Феликс Тейлър

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Руфъс Тейлър (@rufusttaylor) на 16 юни 2018 г. в 5:17 ч. PDT

Интересът на Феликс е към актьорството. Първият му голям набег в тази кариера беше през 2010 г. за роля в Радио BBC . Участвал е и в реклами и телевизионни предавания. Той беше част от актьорския състав на Самотен , както добре.

3. Руфъс Тигър

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Руфъс Тейлър (@rufusttaylor) на 4 ноември 2017 г. в 7:03 ч. PDT

Руфъс е барабанист като баща си. Веднъж Роджър разкри на TheTelegraph че той смята сина си за „фантастичен барабанист“.

Научих го малко. Но останалото е направил за себе си.

Руфъс също е актьор.

4. Тигърли Тейлър

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tiger Taylor (@ tigerlily.taylor_) на 23 март 2019 г. в 9:39 ч. PDT

Тя е писател и модел. Тя разкри, че има и някои таланти като барабанист. „Това идва естествено ,' тя каза Списание Hello в интервю. Тя призна, че често се срамува, когато става въпрос да играе пред хората.

5. Рори Елинор Тейлър

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лола Ленг Тейлър (@lolaltaylor) на 14 август 2017 г. от 12:00 ч. PDT

Рори е технически лекар, но също така е изследвала развлекателната индустрия. Според Роджър уебсайт , през юли 2015 г. Рори направи малко моделиране със сестрите си за Tatler's Часовници и бижута .

Страхотен баща

Възможно е да е имало някои усложнения по отношение на романтичните връзки на Роджър Тейлър. Но децата му не можеха да поискат по-добър татко.

Веднъж Тигърли каза на UK Standard че смяташе себе си и баща си за доста сходни. ' Той е истински интелектуалец , - каза тя, докато го хвалеше.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tiger Taylor (@ tigerlily.taylor_) на 17 февруари 2019 г. в 12:52 ч. PST

Руфус също се възхищаваше на Роджър. Той каза Дейвид Р. Фулър през 2009 г., че ще „обича да“ свири на барабаните с баща си, като същевременно признава, че и двамата са го правили в малък мащаб по-рано.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от rogertaylorofficial (@rogertaylorofficial) на 4 февруари 2020 г. в 23:06 ч. PST

Роджър Тейлър определено е направил впечатление на всичките си деца. Успехът му явно вдъхнови повечето от тях да обмислят кариера в света на развлеченията. И те трябва да кажат наистина много сладки неща за баща си. Не може да бъде лесно да родител, когато се справя с толкова високо ниво на слава, но Роджър успя да го направи. А децата му сега са още по-добри за това.

Деца на знаменитости
Популярни Публикации