Рейчъл Маду и Сюзън Микула са заедно от 20 години. Защо все още не са завързали възела?

Последните актуални новини Рейчъл Мадоу и Сюзън Микула са заедно от 20 години. Защо все още не са завързали възела? на Фабиоза

Има много двойки знаменитости, които служат като вдъхновение за LGBTQ общността - Нийл Патрик Харис и Дейвид Буртка или Рики Мартин и Jwan Yosef, за да назовем само няколко. Някои от тези двойки са заедно отдавна, но все още не искат да завързват възела.

Защо е така, когато еднополовите бракове вече са легализирани?ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Вярвам, че Бог би одобрил гей брака“: Джими Картър изказва мнението сиСюзън Микула и Рейчъл Мадоу са една от такива двойки. Телевизионният водещ на известен Шоуто на Рейчъл Маду започва да се среща с дългогодишния си партньор още през 1999г.Двете жени се срещнаха, когато Рейчъл се премести в Западен Масачузетс и Сюзън я нае за работа в двора. Отне доста време, за да станат любовници, но за Мадоу това беше любовта на първия сайт.

Оттогава двойката не е имала големи противоречия или проблеми. И двамата са изключително щастливи във връзката си, но въпреки това не бързат да я направят официална. И домакинът с удоволствие обясни защо Телеграфът :Гей хората, които не могат да се женят от поколения, означаваха, че сме измислили алтернативни начини за разпознаване на връзките. И се притеснявам, че ако всички имат достъп до същите институции, ние губим креативността.

Така че, за влюбените птици да си женен просто не е важно за щастието. Ключът е да разпознаете любовта един на друг и да се подкрепяте.

Но, разбира се, много еднополови двойки са свързани с брачния живот. Вземете например Елън Дедженерис и любимата й половинка Порция де Роси. През 2018 г. двамата отпразнуваха 10-годишнината от брака си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елън (@theellenshow) на 16 август 2018 г. в 10:11 ч. PDT

И какво мислите, важно ли е да се ожените, за да докажете любовта си?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кънтри певецът Рори Фийк имаше трудно време да приеме гей дъщеря си поради вярата си

Популярни Публикации