Истинско чудо! 3-годишно момче показва невероятния си талант, като свири на цигулка

Този малък приятел определено ще ви взриви със своя професионализъм, страст и увереност!

Ако някой ни каза, че 3-годишно дете може да свири на цигулка с разцветки, няма да ви повярваме. Или може би бихме. Кой знае, кой знае!

Запознайте се с чудо на цигулка, Аким Камара. Първото му представяне е на 3-годишна възраст.Този малък приятел определено ще ви взриви със своя професионализъм, страст и увереност! Най-изненадващото е, че Аким не се страхуваше от огромна публика, бурни аплодисменти и демонстриране на умения.Ние вярваме, че такива хора трябва да бъдат едни от най-известните звезди, които ще разтопят сърцата на хората с миг на око.Как реагираха хората

Честно казано, ние също не успяваме да си спомним на 3-годишна възраст. Освен това сме разкъсани между това да спим в ръцете на мама или да рисуваме тапети с цветни моливи на тази възраст ...Пораснало момче

Благодарение на Андре Риу, холандски музикант и шоумен, който вярва в Аким от самото начало и го насърчава да бъде най-добрата версия на себе си. С негова помощ момчето повишава уменията си и подобрява техниките си за изпълнение.

Боже, ще успее ли да спре да настръхва? Талантът му буквално хипнотизира и развеселява. Сърцето се успокоява незабавно след първия звук на цигулката му.

Аким Камара вече е пораснал, все още свири на цигулка и се възхищава на половината планета от естествения си талант.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Musikgymnasium C. Ph. E. Bach (@musikgymnasium_berlin) на 18 февруари 2018 г. в 11:55 ч. PST

Удивително е да познаваш такива хора, на които им се дава огромен талант, но не ги хаби. Аким Камара е от хората, които имат смелост и мечти във вените си, подтиквайки го да постига все повече и повече, отколкото е правил досега.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пътно произшествие я взе за ръка, но не й попречи да стане виртуоз на цигулка (видео)

Деца Музика Вдъхновяващи Хора
Популярни Публикации