Религията разруши брака на Кейти Холмс и Том Круз, разкрива нов съдебен документ

В продължение на години истинската причина бракът на Том Круз с Кейти Холмс се срина беше запазена загадка.

В продължение на години истинската причина бракът на Том Круз с Кейти Холмс се срина беше запазена загадка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Круз (@tomcruisesource) на 30 март 2018 г. в 7:32 ч. PDTТой беше разбит от сърце и изненадан

В интервю от 2013 г., докато рекламира филма си, Забрава , Круз разкри, че разводът го е разклатил и смирил.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tom & Suri Cruise (@tomcruise_suricruise) на 12 октомври 2018 г. в 13:14 ч. PDT

The Мисия невъзможна актьорът каза, че смята, че нещата са чудесни помежду им, и вярва, че животът му е на път, докато не го хванат неподготвен:Да е на 50 и да има преживявания и за да помислите, имате хватка за всичко и след това ви удря: Това е, това, което животът може да ви направи.

Истината най-накрая излезе наяве

Актьорът, който споделя дъщеря Сури с Холмс, никога не е разглеждал причината за развода им, но актрисата е посочила ангажимента на Круз към сциентологията в миналото.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Круз (@tomcruisesource) на 21 август 2018 г. в 7:07 ч. PDTПоверителен документ за отлагане, който наскоро се появи, показва как Том Круз се е чувствал по отношение на слуховете, които Холмс е оставил, за да защити Сури от сциентологията, и защо вероятно никога не се е обръщал към него публично.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Tom Cruise (@tomcruisesource) 12 октомври 2018 г. в 10:55 PDT

На въпрос дали има някаква истина в докладите, Том Круз, който съди публикация за твърдението, че е изоставил дъщеря си, каза, че е дълбоко обиден от този въпрос. Той каза:

Намирам го за много обидно. Няма нужда да защитавам дъщеря си от моята религия.

Лъжеше ли, че е изненадан?

Но той призна, че знае какво чувства Холмс към своята религия. Той също така призна, че Сури не е практикувала религията, откакто е започнала да живее с майка си. Но това е много по-лошо от това. Изглежда, че в момента актьорът е отчужден от Сури.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Suri Cruise (@ suri.cruise) на 27 август 2014 г. в 6:26 ч. PDT

Бащата и дъщерята не са фотографирани заедно публично от 2013 г. след раздялата му с Холмс през 2012 г. Сури беше на 6, когато двойката се раздели.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От твърдяната забрана на Никол Кидман от сватбата на техния син до игнориране на дъщеря му: 4 странни неща, които Том Круз вероятно е направил за сциентологията

Популярни Публикации