Вината на религията? ‘Шоуто на Мери Тайлър Мур’ звездата Джорджия Енгел никога не се е женил и нямал деца

Джорджия Енгел никога не се е омъжвала и нямала деца. Според съобщенията това е свързано с нейната религия.

Легендарната американска актриса Джорджия Енгел, известна най-вече с ролите си на Джорджет Франклин Бакстър в сериала Шоуто на Мери Тайлър Мур и Pat MacDougall на Всички обичат Реймънд, почина на 12 априлти, 2019 г., на 70-годишна възраст.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Travis (@hazeleyedlibra) 17 април 2019 г. в 11:54 PDTСчитаха я за една от най-талантливите актриси на всички времена и спечели пет номинации за наградата Primetime Emmy.Роля на религията в личния живот на Джорджия Енгел

Както знаем, Джорджия Енгел никога не се е женила и няма деца. Но как беше включена религията?

Емблематичната актриса е била привърженик на християнската наука и нейни приятели съобщават, че тя дори отказва да се консултира с лекари поради религиозните си вярвания. Може би религията е повлияла и на личния й живот?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Betty White Noise (@bettywhitenoise) 15 април 2019 г. в 7:04 ч. PDT

Някои източници също съобщават, че църквата в Джорджия не е извършвала кръщенета, бракове или погребения, което може да е причината тя никога да не се е омъжвала и да няма деца. Основната дейност на църквата е била да служи, а човек е бил наричан „читател“ и е трябвало да чете текстове от Библията и Наука и здраве.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Julia Wade (@juliawademusic) 24 април 2019 г. в 11:17 PDTРелигияГети изображения / Идеално изображение

РелигияГети изображения / Идеално изображение

Оказва се, че религията наистина може да повлияе на личния живот на Джорджия Енгел и може да е причината тя да няма съпруг и деца.

Популярни Публикации