Почивай в мир: Дженифър Лопес е в траур след новини за смъртта на любимата си леля Роуз

Последни актуални новини Почивай в мир: Дженифър Лопес е в траур след новини за смъртта на любимата си леля Роуз във Фабиоза

Няма нищо по-опустошително от загубата на любим член на семейството. Наградената певица Дженифър Лопес скърби за смъртта на любимата си леля.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дженифър Лопес (@jlo) на 16 март 2019 г. в 8:58 ч. PDTДженифър Лопес има страхотно подкрепящо семейство

Освен че е много известна, Дженифър Лопес има любовта и помощта на голямо семейство. Тя не пропуска да ги оцени, особено майка й Гуадалупе Родригес.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дженифър Лопес (@jlo) на 12 май 2019 г. в 12:27 ч. PDTМайката на две деца не пропусна възможността да изрази благодарността си към майка си в Международния ден на майката. Тя сподели компилация от всички ценни моменти, които бяха споделили, и това разплака Гуадалупе. J.Lo също спомена колко много означава безусловната и искрена любов на майка й за нея.

Лоши новини

Дженифър Лопес скърби за смъртта на любимата си леля Тити Роуз, която почина наскоро. Във вторник певицата сподели новината в Instagram, след като присъства на погребението.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дженифър Лопес (@jlo) на 13 август 2019 г. в 5:55 ч. PDT

Актрисата обаче не разкри причината за смъртта на леля си. Майката на две деца също отдаде трогателна почит на леля си, която я научи как да бъде независима жена със снимки и видео.

Тя надписа публикацията:

Днес лежахме да почиваме моята Тити Роуз ... ще я положим до любимия ни чичо, както беше пожелание, който се е оженил през целия си живот и има три красиви дъщери @ tdrios215, @ drios818 и @ trios22, най-близките ми братовчеди, които Израснах с толкова близки, че винаги изглеждахме като сестри.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дженифър Лопес (@jlo) на 11 август 2019 г. в 15:42 ч. PDT

Дженифър продължи:

Имам толкова много емоции, докато пиша това. За това колко жестока, жилава и непримиримо беше тя ... тя ме научи какво е да бъдеш трудолюбива жена ... тя, както и другите жени, от които имах късмета да бъда възпитана, ме научи да бъда независима и да не се страхувам от живот и какво би донесъл!

Трагичната новина идва след като Дженифър сподели горчиво послание, благодари на феновете си в края на световното си турне It's My Party в Санкт Петербург в понеделник.

Феновете на J.Lo реагират на новината

@haleyfitzgerald

Цялата ми любов към теб и семейството ти

@allforyoujlo

Така че много съжалявам за загубата ви. Нека тя почива в мирсърцето ми е с теб и семейството ти

@ nadinemarie_x8

Моите най-дълбоки съболезнования на вас и вашето семейство.

@stevengomillion

Изпращам любовта си и знам, че тя винаги ще бъде тук, ще се грижи за семейството и ще изпраща благословии от небето

Нашите мисли и молитви се отправят към Дженифър Лопес и семейството в този труден момент.

Популярни Публикации