Ричард Брансън се влюби в съпругата си от пръв поглед и 43 години по-късно тя все още прави сърцето му по-бързо

Ричард Брансън е женен за втората си съпруга Джоан от 43 години. Милиардерът беше удрян с Джоан буквално за секунди, но в началото тя не го харесваше. Дори трябваше да си купи остров, за да я впечатли! Сега те не могат да живеят един без друг, но каква е тайната на техния дълготраен брак?

Ричард Брансън и първата му съпруга се запознаха, когато двамата бяха на около 20 години. Двамата вярваха, че любовта им ще продължи вечно, но след 4 години тя се разсея. Може да е защото са били твърде млади или защото просто не са били предназначени да прекарат остатъка от живота си заедно. Смятаме, че това е така, защото Ричард по-късно е срещнал любовта на живота си.

Втората съпруга на Ричард Брансън

Ричард Брансън си спомня деня, когато се влюбва във втората си съпруга Джоан, толкова ясен, колкото и вчера. През февруари 1976 г. той погледна красива руса жена, която правеше чай в студиото си на Virgin Records, и той веднага беше поразен.

Британският бизнес магнат си припомня момента в своя блог където той написа:

Обикновено решавам мнението си за някого в рамките на 30 секунди след срещата му и Джоан ми спечели сърцето мигновено. Тя не приличаше на никоя друга жена, която някога съм срещал.Брансън обаче трябваше да работи усилено, за да спечели сърцето на Джоан, но всичко си заслужаваше. Те се ожениха на остров на Британските Вирджински острови, който се превърна в техен дом.

Брансън отбеляза, че дори не иска да мисли как би се развил животът му, ако Джоан не беше в него. Двойката направи семейството им още по-голямо когато посрещнаха 2 деца заедно:  • син Сам;
  • и дъщеря Холи.

Ричард Брансън се влюби в съпругата си от пръв поглед и 43 години по-късно, тя все още кара сърцето му да бие по-бързо Ричард Брансън се влюбва в съпругата си от пръв поглед и 43 години по-късно, тя все още прави сърцето му по-бързоГети изображения / Идеално изображение

Холи искаше да се омъжи в същия ден и на същото място като родителите й, но времето имаше различни планове. През август островът беше ударен от гръмотевична буря, която разруши семейния й дом. Независимо от това, Холи се ожени там на датата, която искаше, тъй като баща й успя да възстанови всичко до зимата.

Каква е тайната на брака на Ричард и Джоан?

Ричард и Джоан са женени от 43 години. Но каква е тайната на техния дълготраен съюз? Брансън веднъж сподели че всичко е до късмет.

Той каза:

Имахме голям късмет. Беше романтично, имахме щастието да имаме възхитителни деца, което помага да обвържем връзката, и прекрасни приятели. Ние си вярваме, но не се задушаваме.

Ричард Брансън се влюби в съпругата си от пръв поглед и 43 години по-късно, тя все още кара сърцето му да бие по-бързо Ричард Брансън се влюбва в съпругата си от пръв поглед и 43 години по-късно, тя все още прави сърцето му по-бързоГети изображения / Идеално изображение

Основателят на Virgin Group винаги е бил голям романтик. Дори веднъж спря самолета, за да види Джоан, след като се сбогува с нея на летище. Двамата все още живеят на остров Некер, които Брансън купи, за да впечатли дамата си любов , и все още са лудо влюбени. Ричард често пътува до места за работа, но Джоан остава вкъщи и чака любимия й съпруг да се върне.

Знаменитости
Популярни Публикации