Ричард Гиър се озова в будизма, когато актьорът се отвори за своята вяра

- Ричард Гиър се озова в будизма, когато актьорът се отвори за своята вяра - Знаменитости - Fabiosa

Ричард Гиър е 68-годишна суперзвезда от световна класа. Освен успешен актьор, Ричард е и хуманитарен активист. Също така е известен фактът, че Гиър наистина се интересува от будизма.

чрез GIPHYПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ричард Гиър и Синди Крауфорд бяха едни от най-красивите холивудски двойки. И така, защо не се получи?Животът на Ричард Гиър с Алехандра Силва

Ричард Гиър се разведе официално през 2016 г. с Кари Лоуъл, с която имат 18-годишно дете Хоумър Джеймс Джигме Гиър. Оттогава актьорът не е потиснат, както той се оказа зашеметяваща приятелка, Алехандра Силва, на 35 години .

Публикация от Alejandra Silva (@alejandra_silva__) 31 август 2017 г. в 2:31 ч. PDTНосят се слухове, че двойката дори се сгоди, съдейки по ринга, който Алехандра носеше на премиерата в Мадрид Вечерята. Ричард изглежда много щастлив, застанал с приятелката си. Може би има нещо общо с неговото религия .

Публикация от Alejandra Silva (@alejandra_silva__) 22 юли 2017 г. в 3:11 PDT

Пътуване като будист

Ричард Гиър се озова в будизма. Пътуването му като будист започва преди много време във философски дебати в училище. Но първата среща с будистката дхарма е в началото на двадесетте години. Актьорът признава, че по онова време е бил доста депресиран и може би дори самоубийствен. Той задаваше всякакви въпроси за живота и прокарваше краищата на здравия си разум.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Auroville: Градът, който процъфтява без пари, политика или религия

Въпреки това, в продължение на много години практикуване на будизма със своя учител Сасаки Роши, Ричард, както сам каза, осъзна истинския смисъл на тази религия и дори стана ученик на Далай Лама:

Разбрах, това е работа, това е работа. Не става дума за летене във въздуха; не става дума за магия или романтика. Това е сериозна работа в ума ви. Това беше важна част от пътя за мен.

gettyimages

Ричард каза, че вероятно никога няма да внесе будизма в света на филмите:

Изгубен съм като всички останали. Така че със сигурност не съм лидер. Говоря за тези неща, но само в смисъл, че това са ми дали моите учители.

Публикация от Alejandra Silva (@alejandra_silva__) 24 ноември 2017 в 12:10 PST

Политически възгледи

Освен че е религиозен човек, Ричард Гиър винаги е бил много гласен за политиката и собствените си възгледи за различни аспекти. Например, през 1993 г. му беше забранено да връчва награди на Академията за денонсиране на китайското правителство на сцената.

gettyimages

Ричард направи силно изявление наскоро. Актьорът каза това Доналд Тръмп ще продължи две години, не повече. Той също така представи правителството на Германия и по-специално Ангела Меркел като чудесен пример за успешна икономика и държава като цяло.

Президентът Доналд Тръмп е пълен недоумение за всички нас - дори за собствената му партия. Всички сме объркани в ситуацията. Той е национално смущение. Мисля, че Тръмп ще свърши след две години.

чрез GIPHY

Ричард Гиър е безспорно мъдър човек, който може да донесе много повече на този свят. Пожелаваме му здраве и воля за това.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Актьорът Марк Уолбърг признава, че Вярата в Бог е обърнала живота си за по-добро

Популярни Публикации