18-годишният син на Ричард Гиър наследява красивия поглед на легендарния си баща

Последни актуални новини 18-годишният син на Ричард Гир наследява красивия поглед на легендарния си баща във Фабиоза

Изглежда естественият чар и красивият външен вид преминават от баща на син в семейство Гиър. Единственият син на Ричард Гиър вече е пораснал и изглежда точно като известния си баща.чрез GIPHY

Гиър младши

По негово време Ричард Гиър открадна сърцата на милиони жени по целия свят. От появата му заедно с Джулия Робъртс през Красива жена до невероятната му игра в Чикаго и десетки други емблематични филми, популярността на Гиър нараства много бързо.

Но Ричард не е просто талантлив актьор, той е любящ съпруг и грижовен баща. Знаете ли, че единственият му син вече е на 18?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сър Пол Маккартни и неговият внук, подобен на внука, откраднаха светлината на прожекторите, разхождайки се заедно по червения килимРичард Гиърgettyimages

Ричард Гиърgettyimages

Хоумър Гиър е син на Ричард Гиър и актрисата Кери Лоуъл. Въпреки развода на родителите си, Омир е много близък с известния си баща.Ричард Гиърgettyimages

Миналото лято Омир прекара семейна почивка в Италия с баща му и тогавашната му приятелка Алехандра Силва, която също има 5-годишен син от предишната й връзка.

Семейството от четирима си прекара наистина страхотно заедно, без да обръща внимание на папараците и се наслаждава на ваканцията.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ричард Гиър (@richardtiffanygere) на 1 ноември 2018 г. от 10:00 ч. PDT

Трудно е да не забележите поразителна прилика между Ричард и Омир. Синът е копие на баща си в младите си години.

Ричард Гиърgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ричард Гиър разкрива, че е „най-щастливият човек във Вселената“, след като се ожени за Алехандра Силва

Семейството на Гиър скоро ще порасне

Между другото, семейство Гиър скоро ще се разшири с още един член. Ричард и Алехандра завързаха възела по-рано тази година след 4 години запознанства.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алехандра Гир (@alejandragere) на 5 юни 2018 г. в 3:59 ч. PDT

Няколко месеца по-късно щастливите младоженци обявиха те очакват първото си бебе заедно. Ричард Гиър трябва да е над луната, за да посрещне дете с любимата си съпруга.

Ричард Гиърgettyimages

Двойката все още не разкри пола на бъдещото бебе. Ако е момче, надяваме се и той да наследи красивия външен вид на баща си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Doting мама и страхотна актриса Гуинет Полтроу сподели рядка снимка на дъщеря си

Популярни Публикации