Рики Жерве не вижда смисъла да се жени за дългогодишната приятелка Джейн Фалън 'Защото няма Бог'

Рики Жерве изрази много интересни мнения за себе си и семейството си. Той се задълбочи в любовта си към дългогодишния си партньор и избора им да няма деца. Проверете е очарователни причини.

Коя е съпругата на Рики Жерве? Това е интересен въпрос, особено като се има предвид неговата очарователна любовна история. Но както се оказва, той няма жена. Това обаче не означава, че е неженен.По време на Интервю за 2017 г. , Рики се отвори за ранните години на връзката си с Джейн Фалън с когото той започва да се среща през 1982 г. Двойката се запознава в колежа и по това време, Рики не беше звездата, каквато е днес.

Всъщност след дипломирането си двойката едва можеше да си позволи прилично място за живеене. Те се озоваха на малко малко пространство и Рики прекара следващите години, опитвайки се да го направи като артист. След дълги години шум беше сериалът Офиса , които в крайна сметка го хвърлиха в светлината на прожекторите на 40-годишна възраст.Ricky Gervais DoesnГети изображения / Идеално изображение

През всичко това Джейн беше точно до него и предлагаше подкрепата си. Но интересно е, че двамата не са женени.Рики Жерве и Джейн Фалън не се женят

Актьорът много пъти е казвал, че бракът и децата просто не са в плановете за него. Въпреки че двойката продължава да е силна, няма голяма вероятност за сватба в скоро време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ricky Gervais (@rickygervais) на 1 декември 2019 г. в 11:14 ч. PST

В интервю с TheSundayTimes през 2010 г. Рики Жерве заяви, че той и приятелката му няма да се връзват, тъй като няма религиозна мотивация за това.

В отговор на въпрос за възможността да се ожени за Джейн, Рики каза, че не 'вижда смисъл' да премине през тази церемония.

Омъжени сме за всички намерения и цели, всичко е споделено и всъщност фалшивият ни брак е продължил по-дълго от истинския ... но няма смисъл да имаме действителна церемония пред очите на Бог, защото няма Бог.

Ricky Gervais DoesnГети изображения / Идеално изображение

Той разкри, че е осъзнал, че е атеист, когато е бил на осем години, въпреки че първоначално е живял религиозен живот, който е бил оформен за него от родителите му.

Рики Жерве и приятелката му също няма да имат деца. В интервюто той каза, че те са взели решението преди много години, тъй като е просто „твърде много караница“ да бъдеш родител.

Нито нещо от двамата не искаше да направи. Ние просто ... не си представяхме да посветим 16 години от живота си.

Ricky Gervais DoesnГети изображения / Идеално изображение

Джейн Фалън, че няма деца

В интервю с Мари Клер , Самата Джейн потвърди, че тя и нейният партньор отдавна са решили, че децата просто не са в картите за тях.

Ricky Gervais DoesnГети изображения / Идеално изображение

Тя разкри, че много хора я обвиняват, че е егоистка, когато чуят това, но вярва, че това е най-доброто решение за семейството ѝ.

Тя добави, че не я притесняват хейтърите и всичко, което има значение, е, че има любовта и подкрепата на съпруга си.

Любящи думи

Рики Жерве и приятелката му изглеждат много влюбени един в друг. Всъщност актьорът не се страхува да обяви връзката си със света.

Ricky Gervais DoesnГети изображения / Идеално изображение

Говорейки в предаването LIVE с Кели и Райън през 2019 г., Рики разкри, че не би могъл да мисли за живот без партньора си.

Казвайки, че ще се чувства „съсипан“ без нея, той добави:

Бих се разпаднал без нея. Искам да кажа, първо емоционално.

Рики смяташе, че Джейн е неговата скала, тъй като той споделяше случаи, в които не е имал представа какво прави през малкото случаи, когато тя не е била наоколо.

Любовта няма книга с правила. Традиционно се очаква хората да се влюбят, да се оженят, да имат бебета и да изградят живот. Но това, че тези правила не се спазват, не означава, че една двойка е обречена, Рики и Джейн правят нещата по свой начин, те не се извиняват за това и изглеждат наистина смазани помежду си дори след толкова много години.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации