Робърт „Боб“ Уолбърг: Неща, които трябва да знаете за Марко и Дони Уолбърг „Подобен на брат“

Братът на Марк и Дони Уолбърг е всеотдаен съпруг и споделя същата страст към актьорството като неговите братя и сестри. Вижте снимките и разберете повече подробности за живота му.

Братята и сестрите на Уолбърг са световно известни, предимно актьорската и певческа кариера на Марк и Дони. Всъщност семейството включва девет деца, едното от които Дебора почина на 43-годишна възраст. Колкото и да е странно, тя почина същия ден, когато най-малкият й брат Марк Уолбърг празнува раждането на новородената му дъщеря.

Всички братя се събраха, за да утешат майка си, включително не толкова известния Робърт Уолбърг. Вижте част от информацията за него по-долу!РобъртГети изображения / Идеално изображение

Робърт „Боб“ Уолбърг

Братът на Марк Уолбърг, Робърт, не е толкова популярен като Марк и Дони, но споделя страстта им към актьорството. Освен работата си в местна енергийна компания в Бостън, той участва в някои филми като The Departed, The Equalizer, Mystic River, Gone Baby Gone, и В равнинен изглед.

РобъртГети изображения / Идеално изображениеВеднъж Робърт беше попитан какво би направил, ако нямаше настоящата работа, и той уверено отговори, че би се фокусирал върху актьорството и дори продуцирането.

51-годишният мъж се възхищава на всичките си братя и сестри по техните уникални причини и понякога се обръща към всеки от тях за съвет и подкрепа.Семейството на Робърт Уолбърг

За Боб Уолбърг обаче нищо не е по-важно от собственото му семейство. Женени от 25 години за съпруга Джина, двойката е родила две деца: син Оскар и дъщеря Чарли.

По време на престой братът на Марк Уолбърг обича да прекарва време със съпругата си и децата им, особено докато играе бейзбол. Всички те споделят едно и също хоби и страст, така че това ги прави още по-обединени.

Най-голямото вдъхновение на Боб са Оскар и Чарли. Той веднъж отбеляза :

Постоянно се вдъхновявам от децата си, от тяхната смелост, увереност и доброта. Всеки ден те ме учат на нещо ново.

РобъртГети изображения / Идеално изображение

Мотото на Робърт Уолбърг е „да живее живота честно и да застане зад думата си“ - особено когато става въпрос за неговото супер щастливо и очарователно семейство.

Факти за Валберг

  • Нетната стойност на Робърт се оценява на около 1 - 5 милиона долара годишно.
  • През 80-те и 90-те години Марк се занимава с хляб.
  • Много от братята имаха проблеми с веществата в много ранна възраст.
  • Семейството е известно с ресторантьорския бизнес, Wahlburgers.

Робърт Уолбърг е отражението на истински семеен мъж. Въпреки упоритата му работа и страхотната му кариера, основното му постижение е съпругата му и двете им деца. Изглежда, че семейната връзка се влива в кръвта на Уолбърг, тъй като всеки от братята и сестрите се отнася с любимите си с най-високо ниво на признателност, грижа и уважение. Не е ли перфектно?

Марк Уолбърг Знаменитости Снимки на знаменитости Семейство Връзки
Популярни Публикации