Робин Тик и други синове на Алън Тик защитиха богатото имение на баща си от неговата вдовица „Скупост и надмощие“

Бащата на Робин Тик беше богат и след смъртта си остави на всички, включително на вдовицата му, дял. Но синовете се обърнаха към съда, за да оспорят правата й. Смятате ли, че правата на вдовиците могат да бъдат нарушени от по-възрастните съпрузи и деца?

На екрана, Нарастващи болки Актьорът Алън Тик беше обичан заради милата си роля на баща и извън екрана, той беше еднакво страхотен баща на своите 3 сина. За съжаление, на 69 години, Алън Тик умира, след като аортна разкъсване доведе до разкъсване 3 часа по-късно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alan Thicke (@alan_thicke) на 5 септември 2013 г. в 4:15 ч. PDTНо докато светът се сбогува с невероятния актьор, между синовете на Тик и неговата любима 41-годишна вдовица Таня Калау Тик се завърна нова битка.Робин Тик и братя защитиха имението на баща си от вдовица

За разлика от красивото наследство на Алън Тик, смъртта му води драматична семейна битка, когато по-големите му синове водят съпругата му пред съда с огромното му имение в центъра на напрежението.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TANYA THICKE ️ (@tanyathicke) на 8 март 2019 г. в 13:02 ч. PSTОбяснявайки мотивацията си за обжалване, Бренан и Робин Тик споделят, че трябва да почетат баща си и да защитят наследството му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alan Thicke (@alan_thicke) на 7 декември 2013 г. в 11:13 ч. PST

Според Алекс Вайнгартен, съдебният участник, представляващ синовете на Тик, „ сребролюбие и пресичане - Таня твърди, че има повече права, отколкото е предполагал съпругът й Алън.След като Алън е мъртъв, Таня твърди, че има множество проблеми с тръста и предбрачното споразумение.

Преди брака си с Алън Тик, Таня беше подписала предбрачно споразумение, което предвиждаше собствеността върху активите, когато бракът приключи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alan Thicke (@alan_thicke) на 24 август 2016 г. в 6:55 ч. PDT

По случая братята потърсиха разяснение дали оспорването на Таня по отношение на предварителната подготовка трябва да бъде забранено, тъй като тя се отказа от правата си при подписването му. В момента на подписването на предварителния състав Таня обяви пръстен от 40 000 долара като единствен свой актив, заедно с 3700 долара дългове срещу активи на Thicke на 14 милиона долара.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TANYA THICKE ️ (@tanyathicke) на 1 март 2019 г. в 10:19 ч. PST

Според адвокат Адам Стрейзанд, синовете на Алън Тик са избрали да размажат името на Таня чрез „ таблоидни медии, завеждане на фалшив иск и отказ от семейна медиация. '

Таня трябваше да получи 40% (15 милиона долара) от имението на Алън Тик

The Blast съобщи, че Tanya Callau Thicke е трябвало да се възползва от 40% от имота на Thicke, оценен на повече от 15 милиона долара, докато тримата синове получават по 20%. Като се има предвид огромното богатство по случая, е почти разбираемо защо синовете са избрали да се обърнат към съда.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Картър Тик (@carter_thicke) на 1 март 2019 г. в 11:17 ч. PST

Случаят разкрива, че има размити граници между наследствените и съпружеските права при уреждане на наследството на починал член на семейството. Смятате ли, че синовете бяха оправдани да се впуснат в съда вдовицата на Алън Тик?

начин на живот
Популярни Публикации