Рок звездата Брет Майкълс и Кристи Гибсън бяха заедно в продължение на 16 години, но те отмениха годежа си

Съпругата на Брет Майкълс би била актрисата Кристи Гибсън. Двамата се сгодиха след 16-годишна среща, но те прекратиха годежа си.

Брет Майкълс и Кристи Гибсън бяха заедно близо две десетилетия с мечтата да станат съпруг и съпруга. Но какво се е случило с щастливото им време, нека разберем.Включване и изключване на връзката

Брет е вокалист на рок групата Poison. От 1996 г. той е в постоянна връзка с актрисата Кристи Гибсън. През този период двойката посрещна две деца. Двамата се срещнаха през 1994 г. и го удариха почти веднага.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bret Michaels Official (@bretmichaelsofficial) на 2 септември 2019 г. в 7:13 ч. PDT

Брет Майкълс женен ли е?

Съпругата на Брет Майкълс би била Кристи Гибсън, тъй като двамата се сгодиха през 2010 г., но се разделиха две години по-късно. Според съобщенията двойката, която споделя две дъщери, Рейн Елизабет и Джорджа Блю, никога не са били женени.Певецът беше задал въпроса по време на финала на неговото риалити шоу VH1, Брет Майкълс: Живот, какъвто го знам. Въпреки че тя каза „да“, те никога не стигнаха до олтара.

Според The Hollywood Reporter, представител на певицата публикува изявление, в което се казва:Брет Майкълс и дългогодишната приятелка Кристи Гибсън прекратиха годежа си по това време. Въпреки че двойката се раздели, те си остават страхотни приятели и се ангажират да отглеждат заедно двете си дъщери.

Преживяване близо до смъртта

Докато заснемаше своя риалити сериал, Майкълс започна да изпитва значителни здравословни проблеми. Той получил почти фатален мозъчен кръвоизлив в резултат на удара в главата от поставено парче.

Рок звездата Брет Майкълс и Кристи Гибсън бяха заедно в продължение на 16 години, но те отмениха годежа сиГети изображения / Идеално изображение

През това трудно време певецът се облегна на дългогодишната си приятелка, която стоеше до него. Според приятеля на Брет, Пийт Евик, Кристи е спасила живота му.

Причината за раздялата на двойката все още остава неизвестна, но те остават близки приятели помежду си и са родители на дъщерите си.

Популярни Публикации