Род Стюарт не беше верен на Пени Ланкастър, но тя успя да спаси връзката им: „Това е! Виждаш ме и никой друг

Род Стюарт вярваше, че е стигнал до края на пътя и се зарече да не се жени повече. Но Пени Ланкастър успя да промени мнението си.

Род Стюарт и Пени Ланкастър имат един от най-силните и щастливи бракове на знаменитости. Но връзката им не е била отпаднала от ниски времена. Трябваше да преживеят трудни времена и за щастие успяха да спасят любовта си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пени Ланкастър (@ penny.lancaster) на 14 март 2019 г. в 11:21 ч. PDTРод Стюарт и Пени Ланкастър

Подобно на повечето мъже в светлината на прожекторите, Род има справедлив дял от неуспешни връзки и бракове, преди да намери Пени.Стюард излиза с поредица от жени преди първия си брак с актрисата Алана Стюарт. Въпреки това, след пет години и две деца, те тръгнаха по своя път.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Model Gardener (@kellyemberg) на 21 август 2019 г. в 18:24 ч. PDTВторият му брак беше с модела Рейчъл Хънтър и продължи 16 години, преди да се разведат.

Британската певица и Пени са женени от 12 години и продължават да са силни с всеки изминал ден.

Веднъж Род Стюарт изневери на Пени

Пени, който се присъедини Разпуснати жени „през 2014 г. беше доста отворена за клопките в брака й с Род.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пени Ланкастър (@ penny.lancaster) на 25 март 2019 г. в 5:28 ч. PDT

Веднъж тя разкри, че в ранните етапи на връзката им е разбрала, че той й изневерява, когато е намерила снимка на него и друга жена. Когато тя се изправи срещу него, той я излъга, че това е приятел на дъщеря.

През 2018 г. Род се присъедини към жена си в нейното обедно шоу и точно тогава той се обърна към обвиненията в изневяра.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пени Ланкастър (@ penny.lancaster) на 23 юли 2019 г. в 9:55 ч. PDT

Той призна, че наистина й е изневерил, казвайки:

Говорите отдавна, преди 20 нечетни години. Имаше един блясък, да. Но иначе сме били заедно и беше прекрасно и всичко останало.

Той обясни, че са успели да издържат бурята благодарение на устойчивостта и смелостта на Пени.

Говорейки за ултиматума, който тя му даде, за да си оправи пътя, певицата каза:

Тя всъщност остави палеца си и каза: „Това е, виждате ме и никой друг. Няма споделяне. '

Пени се съгласи с това и добави:

Оттогава това е нашето мото!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пени Ланкастър (@ penny.lancaster) на 25 юли 2019 г. в 3:09 ч. PDT

Третата съпруга на Род Стюарт: той никога не е мислил, че ще се ожени отново

След поредица от връзки и два неуспешни брака, Род вярваше, че е стигнал до края на пътя и се зарече да няма повече деца или да се жени отново. Всичко това обаче се промени, когато в живота му се появи стотинка. Той обясни:

Заклех се, че никога повече няма да се женя, но Пени е неотразима.

Нито една връзка не е перфектна, но именно начинът на маневриране на трудните времена си заслужава! Пени е невероятна жена, тъй като успя да спаси връзката им дори след измамата на Род. Пожелаваме на Пени и Род много щастливи години заедно!

Двойки знаменитости
Популярни Публикации