Рома Дауни участва в развитието на телевизионния сериал „Семейство Бакстър“

- Рома Дауни участва в развитието на телевизионния сериал „Семейство Бакстър“ - Новини - Fabiosa

Рома Дауни, която е най-известна с ролята на Моника в неделното хитово телевизионно предаване „Докоснат от ангел“, и авторката на бестселъри в Ню Йорк Таймс Карън Кингсбъри се обединиха, за да изведат на малкия екран аплодирания роман „Семейство Бакстър“.

Това ново развитие е много обещаващо.gettyimages

Духовната стабилност на ромите сред обществения успех

Рома Дауни е отгледана в християнски дом и остава вярна на детската си вяра. Веднъж тя каза в интервю:

Винаги съм имал дълбока връзка с вярата си и имах късмета да съм възпитан в християнска среда. Моята вяра е много важна част от това, което съм.

gettyimagesСъчетаване на вярата с работата

Ромите считат за благословия, че са успели да съчетаят вярата си с работата си, която й е спечелила световна слава и богатство. Обединяването на нейната открита преданост към християнската вяра и нейната страст като практикуващ в Холивуд допълнително доведе до съвместното стартиране на LightWorkers Media.

Компанията за медийно производство, известна също като разделението на вярата и семейството на MGM, е отговорна за забележителни телевизионни предавания.

gettyimagesОживяване на роман

„Семейство Бакстър“ е най-новият проект на LightWorkers Media.

Изкуплението е първата част от поредицата с 22 книги и е съсредоточена върху едноименното семейство Бакстър: Джон, Елизабет и шестте им пораснали деца. Драмата се развива в и около тях, подчертавайки стойността на вярата, любовта и общността.

gettyimages

Карън Кингсбъри е уверена в Рома Дауни и е напълно сигурна в благоприятния резултат от проекта, както изрази в интервю,

В нейните способни и талантливи ръце (Дауни) всички вярваме, че семейство Бакстър ще се превърне в дългогодишен обичан сериал, който ще продължи много години напред. Моите 25 милиона читатели се молеха да видят семейство Бакстър по телевизията и сега мечтите им ще се сбъднат.

Ако знаете за Рома и нейната работа, ще се съгласите с Карън, че това ще бъде блокбъстър!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Рома Дауни говори за връзката, която имаше с Дела Рийз

Семейство Изкуство Телевизор
Популярни Публикации