Звездата от „Ромео и Жулиета“ Оливия Хюси размишлява върху почти изхвърлянето на кариерата и безмилостната борба с рака на гърдата

- Звездата от „Ромео и Жулиета“ Оливия Хюси размишлява върху почти изхвърлянето на кариерата и безмилостната борба с рака на гърдата - Знаменитости - Fabiosa

Много актьори и актриси навлизат във филмовата индустрия с истинска страст към филмите, докато други жадуват за слава и любов, живеейки в светлината на прожекторите. Оливия Хъси е пример за филмова звезда, която е била изключена от общественото внимание веднага след като е намерила успех и се е борила през годините, за да се опита да се съсредоточи стриктно върху актьорското изкуство.

Невинността на един млад ум

Оливия Хъси прослави славата си с ролята си на Жулиета Франко Цефирели Ромео и Жулиета (1968). Тогава тя беше блестящо 16-годишно момиче, което не беше подготвено за внезапната слава, която падна на раменете й.gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Късната звезда на 'Супермен' Марго Кидър Веднъж прекарала три дни без дом и ужасена за живота си по улиците на Лос Анджелис

Дълбоко в себе си Оливия винаги знаеше, че иска да пробва различни персонажи, така че актьорската кариера беше неизбежна за нея. Докато тя каза Пазителят :Обичах да обикалям къщата с кърпа на главата, преструвайки се на монахиня. Един ден просто казах: „Не знам да съм монахиня. Харесва ми да се правя на монахиня. Може би, ако бях актриса, можех да се преструвам на монахиня и пак да съм аз.

Ролята на Шекспирова „Жулиета“ е може би една от най-желаните за всички актриси. Тя е един от най-изявените литературни герои, а Оливия Хюси дойде на свой ред да играе невинната героиня с трагично бъдеще, без да знае, че ще стане такава в реалния живот.

gettyimagesХюси разкри, че макар да е Жулиета е страхотно изживяване за нея, тя не харесва медийното внимание и промоция, които неизбежно идват с всеки филм:

Обичах да играя Жулиета. Единствената част, която не ми хареса, беше всички връзки с обществеността. Беше изтощително и аз бях това диво малко нещо.

Ето кадър, който никога не съм виждал до днес Прослушване на Ромео и Жулиета с Леонард # Happymemory # прослушвания # romeoandjuliet # 1967 # longdress # longhair # fun # london1960’s # zahvalност # lifetimechange # positivevibes # instagood️

Публикация от Оливия Хъси Айсли (@oliviahusseyeisley) 24 юли 2018 г. в 8:14 ч. PDT

Прожекторите никога не стават по-лесни за Хъси и в известен смисъл правят почивки в кариерата ѝ.

Бяга

След Ромео и Жулиета покори екраните и накара Оливия да бъде актрисата, за която да се грижи, мнозина очакваха тя да превземе Холивуд, но тя трябваше да поеме по друг път. Като Хъси каза Телеграфът :

Всичко се случи толкова бързо, че никога не съм имал шанса да се адаптирам към славата. Това ме завладя, така че просто избягах от него при първия шанс, който получих.

gettyimages

Хъси не взима никакви роли в продължение на 3 години след ролята си на пробив. Трудно й беше да се съсредоточи върху занаята си, когато пресата следеше всяко нейно движение и чакаше какво ще направи по-нататък. Според Оливия:

Трябва да разберете, че съм израснал с целия свят, който гледа. Един момент бях просто момиче, което се снима във филм, а след това бях международно известна, обикалях света и бях подлагана на мобинг, давайки безкрайни интервюта. Докато свърши цялата рекламна работа, бях изтощен. Нямах търпение да изляза от светлината на прожекторите.

Талантът не можеше да заспи

Но тя намери сили в себе си да продължи, защото все още беше запалена по актьорството и не можеше да остане настрана, знаейки колко различни герои все още чакат да бъдат съживени от нейния талант.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Жени знаменитости, които са се борили и оцелели от рак на гърдата

През 1977 г. тя се събира със Zeffirelli за телевизионни минисериали Исус от Назарет, в която тя играеше Мария, майката на Исус.

След тази роля, Хюси осъзна привлекателността да се държи ниско и да се придържа към телевизионните филми, тъй като те не привличат толкова много медийно внимание. Най-накрая беше свободна да бъде актриса, каквато винаги е искала.

На снимачна площадка в Тайланд с Кристофър Мичъм (син на Робърт Мичъм), чудейки се какво ни казва режисьорът Funny Memory # fbf # спомени # неудобни моменти # забавление # дълга рокля # дълъг косъм # дълъг стрелба # благодарност # instagood

Публикация от Оливия Хъси Айсли (@oliviahusseyeisley) 20 юли 2018 г. в 8:40 PDT

През 2002 г. Оливия получи шанса да изиграе героя на мечтите си - Майка Тереза. Хюси се възхищаваше от живота й и знаеше, че има нещо специално в себе си, за да го направи справедливо:

Искам да я играя от 20 години. Аз съм много духовен човек и й се възхищавам дълбоко. Преди да умре, помолих за нейната благословия, за да я изобразя и тя го даде. Поисках също благословията на папата и я получих.

gettyimages

Трагедия извън екрана

След като най-накрая беше в мир с кариерата и личния си живот, Оливия се изправи пред друго препятствие. През 2008 г. Джуси беше диагностицирана с рак на гърдата, но тя имаше достатъчно сила да се пребори с нея.

Актрисата рецидивира през 2016 г., но продължи да се бие и излезе победител за пореден път. Тя каза Парад :

Преди всичко трябва да имате вяра!

gettyimages

Винаги е имала вяра в себе си и това я поддържа и до днес.

Наслаждавайки се на живота

Днес Оливия Хъси е реализирана актриса и майка. Тя е с третия си съпруг Дейвид Глен Айсли от 1991 г., с когото споделя дъщеря си Индия. Освен това Хюси има още две деца от предишни бракове.

gettyimages

Честит ден на бащите Дейвид️От всички нас - до теб # семейство # любов # баща # благодарност # благословия # instagood

Публикация от Оливия Хъси Айсли (@oliviahusseyeisley) 17 юни 2018 г. в 9:38 ч. PDT

Те имат красиво семейство и често публикуват сладки снимки заедно в социалните си медии.

Татко x #happyfathersday

Публикация от Индия Айсли (@indiaeisley) 17 юни 2018 г. 8:07 ч. PDT

Новогодишно „селфи“ с „The Grammer Gang“. Страхотни хора, Велик nite️

Публикация от Дейвид Айсли (@david_glen_eisley) 2 януари 2017 г. в 13:42 ч. PST

67-годишната току-що пусна новата си биография ' Момичето на балкона , 'за да може всеки да научи за нейната житейска история от първа ръка.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: История на пристрастяването, манията и възстановяването: Вътре в битката на Марго Кидър с проблемите на психичното здраве

Рак на гърдата
Популярни Публикации