Кралските фенове, заподозрени, Меган Маркъл има нов набор от гърди: „Тя ги проблясва навсякъде“

Най-новите новини, заподозрени в кралските фенове, Меган Маркъл има нов набор от гърди: „Тя ги проблясва навсякъде“ на Fabiosa

Херцогът и херцогинята на Съсекс отново са в центъра на вниманието на пресата. Но този път не беше заради нещо, достойно за критика. Меган и Хари се осмелиха на кралско турне в Африка, за да се запознаят с работата на благотворителните организации в страната.

Кралските фенове заподозряни, че Меган Маркъл има нов набор гърди: „Тя ги проблясва навсякъде“ Кралските фенове, заподозрени в Меган Маркъл има нов набор гърди: „Тя ги проблясва навсякъде“Гети изображения / Идеално изображениеНовите родители и бебето им кацнаха в Кейптаун, което е първата дестинация в дългия списък с места, които трябва да посетят.Кралските фенове, заподозрени, Меган Маркъл има нов набор от гърди: „Тя ги проблясва навсякъде“Гети изображения / Идеално изображение

Тъй като това беше едно от най-новите изяви на Меган след раждането, кралските фенове забелязаха едно особено нещо за херцогинята.Промени ли размера на гърдите си?

След като видяха херцогинята на Съсекс да се присъедини към съпруга си за деня, пълен с кралски ангажименти в Африка, някои кралски наблюдатели с орлови очи се усъмниха в размера на гърдите на новата майка.

Няколко потребители на социални медии предположиха, че херцогинята е направила операция за увеличаване на гърдите, за да привлече повече внимание към областта на гърдите си.Това може да е само нейното тегло след раждането. Изглежда, че Меган не бърза да свали няколко излишни килограма, които е натрупала по време на бременността си. Гърдите на Маркъл са доста чувствителна тема, тъй като й беше казано да натъпче сутиена си, когато работи Сделка или не .

Трудно е да се повярва, че херцогинята би отишла на такава рискована операция точно преди да приветства сина си. Какво мислиш?

Популярни Публикации