Лунен знак Стрелец - Луната в Стрелец

Луна в Стрелец Луната може да засили стрелеца оптимизъм, любов към предизвикателство и да увеличи скоростта, с която умът работи. Луната обаче също е свързана с колебания и сътресения и може да има смущаващо влияние, когато се опитвате да се съсредоточите върху детайлите на даден проект или важно решение. Влиянието

Луна в Стрелец

Луната може да засили Стрелец оптимизма, любовта към предизвикателството и да увеличи скоростта, с която умът работи. Луната обаче също е свързана с колебания и сътресения и може да има смущаващо влияние, когато се опитвате да се съсредоточите върху детайлите на даден проект или важно решение. Влиянието на Тъмната Луна може да доведе Стрелеца до задушевно или духовно съзерцание. Това може също така да даде възможност на Стрелеца да се откаже от предизвикателството или дейността, която ги е извела извън значителния им капацитетДобър аспект

 • Гениална, щастлива природа.
 • Симпатичен и приятелски настроен.
 • Високи стандарти за честност и лична неприкосновеност.
 • Надеждни и надеждни.
 • Любител на свободата, обича пътуванията
 • Сърдечни и щедри.
 • Свободно мислене, широкообхватен ум. Интелигентно и дълбоко мислене, склонно към учене.

Лош аспект

 • Много неспокоен, трудно се успокоява.
 • Страст от скитания.
 • Твърде май идеи, недовършени проекти.
 • Разточително и екстравагантно.
 • Събира информация, но не може да я използва напълно.
 • Хаотично проучване.
 • Търси преки пътища към успеха.
 • Преувеличава.
 • Неправилно щедрост.
 • Очаква твърде много от живота, не е подготвен да положи усилия, необходими за успеха.
 • Moody.

Това, от което се нуждаете в живота

Имате нужда от някой, който ще ви каже истината и винаги ще бъде честен с вас. Искате да сте в ситуация, в която имате свобода и доверие.Уроци, които трябва да научите

Трябва да се научите как да станете малко по -чувствителни и да проявите толерантност към другите хора. Известен сте с бруталната си честност. Това е нещо, което оценявате и бихте харесали повече, но има и други признаци, които се отхвърлят от него.

Това, от което се нуждаете в живота, за да се чувствате сигурни

Чувствате се в безопасност, когато можете да изследвате нови идеи с други хора, да излизате и да се забавлявате. Както и когато сте в състояние да бъдете щедри и да давате. Харесва ви идеята да споделяте с другите.

Как реагирате, когато се чувствате застрашени от някого

Чувствате се застрашен, когато някой ви предаде, или ако се чувствате измамен от нещо или от някого. Не обичате да бъдете ограничени по никакъв начин, нито обичате да бъдете контролирани.

Как реагирате на заплахи срещу вас

Обикновено предпочитате да избягате, а след това да се изправите лице в лице със заплаха. Обикновено предпочитате да избегнете конфликт. Особено в една връзка личната ви свобода е вашият основен приоритет. Когато почувствате, че тази свобода е ограничена, когато смятате, че сте били предадени, няма да се задържите, за да поправите нещата.

Как изразявате емоциите си

Юпитер има силно влияние върху вас, така че имате склонност да реагирате прекалено на нещата. Аспектът Огнен знак носи страстно влияние, което показва, че обикновено има предпочитание към щастието и гнева на всички емоции. Единственото нещо, което трябва да вземете предвид, е, че не прощавате лесно на хората лъжите им и когато някой ви предаде, това е всичко, вие сте напълно готови.

Съвместимост със Луната Стрелец

Луната ви в Стрелец би била в най -голяма хармония с:

Слънце Стрелец
(класически индикатор за съвместимост и/или брак)
Още една Луна Стрелец
особено със същия брой степени на Стрелец като вашата Луна или близо - това създава силна връзка.
Лъв Лун Овен Луна

Вашата Луна Стрелец също ще бъде хармонична с Луна в:

Везни Водолей

Избягвайте, ако е възможно, Луна в знаците по -долу, тъй като емоционалните и битовите различия са вероятни:

зодия Близнаци зодия Дева риба

Луна Стрелец : Луната в Стрелец извежда нещата на друго ниво. Откривате, че искате да постигнете цели, които смятате за важни за вас. Постоянно искате да изследвате какъв е смисълът на вашето съществуване през този живот. Вие имате по -високи принципи повече от другите и с това търсите религията, която смятате за подходяща за вас. Възможно е приключението на търсенето да е по -важно за вас от достигането на целта. Нищо не ви привлича повече от тръпката на приключението. Едва по -късно в живота ще се окажете в сериозна връзка, тъй като обичате физическата си свобода и способността си да се отпуснете и да се забавлявате. Вие сте нетърпеливи да видите какво може да ви предложи бъдещето, но в същото време живеете живота си уверено и хората го знаят.

В детството ви родителите ви може да са ви поставили ограничения и това може да попречи на най -вътрешната ви хармония. Поради това може да откриете, че хората, които имат различни мнения от вашето, ви карат да имате проблеми с толерирането на тяхното мнение. Едно от вашите неуспехи е, че сте склонни да мечтаете и да фантазирате за бъдещето, когато трябва да се съсредоточите върху тук и сега. Това са проблемите, за които е най -важно да се погрижите. Едно добро нещо Стрелец е, че имате природата да бъдете отговорни и това ще ви помогне да засадите краката си и да се стабилизирате в този живот.

Следваща публикация: Луна Козирог

Популярни Публикации