Стрелец Секс и съблазняване

Сексът със Стрелец Стрелецът се управлява от планетата Юпитер. Това ги прави любовник, който е много приключенски и романтичен, но в същото време често може да ги отегчава, ако сексът, който водят, няма елемент на изненада или приключение. Въпреки че е огнен знак и има доста елемент на страст, хората, родени под този знак, обикновено могат да бъдат едни от най -сексуалните от всички зодии. Ако се чувстват сякаш сексът, който водят с партньора си

Въпреки че е огнен знак и има доста елемент на страст, хората, родени под този знак, обикновено могат да бъдат едни от най -сексуалните от всички зодии. Ако чувстват, че сексът, който водят с партньора си, е доста елементарен, може да премине към по -големи и по -добри неща.Най -добрите партньори : Водолей , рак , Везни , Стрелец , Овен , и Лъв
Секс позиция на Стрелец : Стоящ, надолу кучешки стил
Стрелец сексуално желание : NS!

Най -добрият от тях

Най -доброто, което носят в спалнята, е тяхната сила и способността им да донесат огъня. Когато имате партньор, който е Стрелец, ще откриете, че няма твърде много хора, които могат да бъдат толкова енергични/енергични, колкото са, както и ентусиазирани да опитват нови неща. Те също могат да бъдат доста страстни.

Най -лошият от тяхТе имат склонност да се отегчават, ако нещата са рутинни. Ако не се чувстват така, сякаш получават много стимул или вълнение от партньора си, може да започнат да се уморяват да правят секс с тях. Това може да ги накара да напуснат връзката или да потърсят друг партньор, който да задоволи нуждите им някъде другаде.

Колко често го искат?

Това е типът индивид, който е всичко или нищо, що се отнася до спалнята. Когато за първи път се срещат с някого, това е почти като фаза на меден месец, когато те са склонни да го имат всеки ден. От друга страна, ако са били във връзка или са познавали човека от доста време и е започнала да се развива рутина, те могат да започнат да стават много мързеливи в леглото.

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим Стрелец в леглото

За какво да говорим

Това е човек, който обича да бъде похвален. Така че, когато става въпрос за спалнята, намерете цял куп различни начини да им кажете комплименти или ласкателни неща. Затова отделете време, за да се чувствате свободни да изкажете мнението си и наистина да ги уведомите какво мислите и чувствате. Кажете им какво точно имате предвид за събитието през деня или нощта.

Настройване на настроението

Трябва да запомните, че хората, родени под този знак, не са толкова фиксирани върху физическите подробности на нещата. Напротив, те са по -заинтересовани да видят интензивност и сила, удоволствие и наслада. Преди всичко те се радват да видят свободата да могат да правят или опитват нещо. Променете местоположенията и го направете свеж!

Нещата, които обичат

Те винаги са отворени за нови идеи и винаги са готови да изпробват нови и интересни позиции. Това може да е знак, който да ви шокира, може би ще бъдете много изненадани от това как те гледат на сексуалната близост. Няма да се налага да правите всичко възможно, за да ги заведете във всякакви луксозни 5-звездни хотели. Ако наистина искате да се удивите, те се опитват да планират вашите сексуални ескапади по залез слънце. Или в ситуация, в която могат да се смеят и да се забавляват много, докато правят неща с вас. Това ще ги направи запомнящо се и ще ги накара да се връщат за още

Какво да не правите

стои далеч от всичко и всичко лепкаво.

Обвързването на всичко

Що се отнася до секса, Стрелецът определено е свободен дух. Твърдо вярвате, че сексът трябва да се случва навсякъде, навсякъде, по всяко време и така или иначе вие ​​и вашият партньор го харесвате. Сексът на Стрелец е забавен, вълнуващ и игрив. Не се страхувате да опитате нещо ново и експериментирането със сексуални техники и играчки е удовлетворяващо както физически, така и интелектуално. Стрелец в леглото със сигурност ще достави на сексуалния си партньор хубаво време, изпълнено със смях и удоволствие. За сексуалния Стрелец е много важно партньорът им да бъде напълно доволен.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

секс в стрелец

Секс черти на Стрелец:

В Секс Стрелец многобройните флиртове на Стрелец често не са далеч. Тръпката от преследването може да се хареса повече от улавянето на самата плячка. Що се отнася до зоните за включване на Стрелец и ерогенните зони, имайте предвид, че те са Огнен знак. Когато става въпрос за секс, отговорът на Стрелеца ще бъде чрез физичност, за разлика от емоциите и практичността. Те не са срамежливи в спалнята. Тъй като е наполовина звяр и наполовина човек, този местен е доста див между чаршафите. Що се отнася до включването, те винаги са готови да експериментират с нови усещания. Тяхното голямо либидо се поддава най -добре на грациозен и артистичен любовник.

Мъжът и жената Стрелец са възбудени от изобилие. Този роден е като нетърпеливо кученце и когато сте обект на неговите прегръдки и ентусиазъм, ще се почувствате уловени във вихъра на страстта. Ако те попитат дали ви е харесало, струва си да запомните, че лесно могат да забележат лъжа. Хората, родени под знака на Стрелец, са ясни и спонтанни, когато става въпрос за сексуалния им живот. Прекомерната увереност и ентусиазъм може да ги накарат да изглеждат малко тромави понякога. Истината е, че те са нетърпеливи да ви въведат в спалнята си. Те са способни да бъдат много безразборни. В крайна сметка те гледат на секса като на забавление и не винаги го приемат толкова сериозно, колкото другите. Стрелецът цени свободата и това означава, че може да участва в повече от една връзка наведнъж. Често обаче те са твърде ортодоксални, за да не се притесняват какво ще мислят другите за тях, така че рядко се отклоняват далеч от приемливото.

Съблазняване на Стрелец

Що се отнася до Стрелец, те са склонни да се влюбят в хора, които са директни, честни и имат висока етичност. Противоположностите могат да привлекат повечето знаци, но не и за Стрелците, те оценяват потенциалния си партньор да бъде щастлив точно както са те, така че ако искате да хванете такъв, уверете се, че сте оптимисти, позитивни и приятни за общуване.

Те обичат да търсят нови приключения, така че защо да не им покажете, че сте готови за това, всъщност, за да впечатлите Sags, можете също така да измислите спонтанно неустоимо приключение на място, за да ги примами. Те биха оценили вашата ентусиазирана природа, както и биха се радвали на енергичното ви поведение. Стрелецът обича да бъде ваш приятел, така че първо бъдете негов приятел, преди да решите да бъдете техен любовник. Те са почти всичко в едно пакет, семейство, приятел и страхотен любовник в леглото, затова вашата работа е да оценявате всички страни на Стрелеца.

Трябва да помните, че Стрелците са независими по природа и колкото и нетърпеливи да са, винаги трябва да останете търпеливи, за да завладеете сърцето му. Колкото и детско да звучи, Стрелецът мрази, ако им кажете, че грешат, мразят да грешат, така че може да искате да го оставите.

Само секс с вашия Стрелец ли е? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четиво!

Как да включите Стрелец

Говорейки за секс и как да ги възбудите, имайте предвид, че трябва да се наслаждавате на секса толкова, колкото и те. Сексът е приключение за тях и те често обичат да се представят на открито. Отворен партньор със сигурност ще възбуди този роден-Те са готови да опитат почти всичко между чаршафите.

Ерогенна зона Стрелец

Чудите се как да възбудите любовника си? Помислете за техните ерогенни зони: бедрата и бедрата са най -чувствителните части на тялото на стрелеца. Използвайте пръстите, езика и устните си, за да ги погалите и докоснете от коленете нагоре по бедрата. Можете също така да масажирате тези зони, като използвате кръгови движения по бедрата и вертикални удари по бедрото. По това време еротичните усещания стрелят нагоре по гръбнака на вашия любовник и ще го изпратят до върха на екстаза.

У дома | Други статии за астрология

защо Стрелецът е толкова добър в леглото
Популярни Публикации