Съвместимост на Стрелец и Телец - Огън + Земя

Земята среща огъня в този любовен мач; което означава, че фундаменталните различия трябва да бъдат преодолени, за да бъде връзката щастлива и дълготрайна.

Те биха могли да искрят, когато се срещнат за първи път, но след малко време може да започнат да осъзнават, че нещата може да не се получават така, както биха искали. Съвместимостта между тези две се разглежда от ниската страна. Това обаче не означава, че връзката е обречена.Това са два знака, които са от другата страна на зодиакалното колело и в това отношение те наистина имат различни начини да виждат и живеят живота си. Стрелецът обича да живее живота по много смел авантюристичен начин, който е динамичен и много активен. Телецът, от друга страна, се счита за консервативен, обича да живее малко по -практичен живот и е повече от мирната и спокойна страна.

Начинът, по който живеят живота, е малко и е много различен, което означава, че има много неща, които те трябва да измислят в разстояние между двамата, за да го накарат да работи.

Ако има много любов между двамата, има доста голям шанс те да се приспособят един към друг с течение на времето и да започнат да измислят нещата, които имат общо, така че да преодолее разликата между различията, които те имат.

Как са влюбени Телец и Стрелец?Това обикновено е връзка, която започва с доста добро физическо привличане между тях двамата. Ще има повече привличане от страна на Телеца поради факта, че те ще бъдат привлечени от авантюристичната страна на Стрелец. Това е нещо, което ще им се стори доста интересно.

Между двамата може да има проблеми, ако станат любовници, защото Стрелецът наистина обича да има малко свобода в отношенията си, докато Телецът може да иска и да се нуждае от по -изключителна връзка. Ако те почувстват, че съществува заплаха за партньорството им, тогава ревността може да му вдигне главата и ноктите излизат.

И двамата търсят удоволствие, но обичат да се наслаждават на страстите си по различни начини един от друг.

Понякога различията им могат да ги затрупат. Ако влязат в спорове, може да открият, че различията им са непреодолими до степен, че не могат да ги преодолеят. В този момент вероятно е най -добре двамата във връзката да продължат напред.

Стрелецът наистина обича да води много откъснат начин на живот, където иска да има връзка, но да не се чувства така, сякаш е обвързан с нея. Телецът понякога може да бъде притежателен и не би искал да живее в подобна ситуация.

Стрелецът е доста гъвкав, що се отнася до нещата и е в състояние постепенно да се адаптира към непрекъснатите промени в живота си, все пак Телецът обича да живее по -стабилен живот и те са склонни да не показват много по пътя на адаптивността. Те са знак, който наистина не харесва идеята за промяна и може да им бъде много трудно да променят начина си на живот, за да прекарат живот заедно със Стрелец, който има повече от авантюристичната страна.

Ето защо е много важно двамата наистина да комуникират чувствата си помежду си. Да се ​​поставят основите за това какво е приемливо и кое не е между тях. За да могат да отделят време да се изслушат един друг, както и да изразят своите точки. Търпение, за да могат да работят заедно, за да могат да се адаптират към начина на живот на всеки друг, ако е възможно.

Най -важното обаче е, че ако и двамата споделят много дълбока любов помежду си, тези различия помежду им могат да бъдат преодолени. Ще са необходими много любов, много търпение и много разбиране, за да се преодолее това. Въпреки че е така, това е добра възможност.

Искате задълбочено ръководство за съвпадение на Телец Стрелец? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Телец | Влюбен Стрелец

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса : Циганските тенденции на Саг са напълно неразбрани от Бика. И ценностите на Бул са твърде вкоренени, за да може Саг да разбере.

Селия: Този слънчев герой ще повдигне вашите песимистични настроения с няколко високи дрънкания, но вие се извивате, когато Sag се втурва към заведението.

Джен: Имате силна нужда от сигурност и не съответствате на Стрелеца

Лидия: Това в никакъв случай не е съвпадение, направено на небето, но ако търсите краткосрочно или за нещо сексуално, ще имате времето на живота си. В спалнята ще има много забавления и игри и вие двамата ще се почувствате способни да се оставите в тази област на връзката си. Емоционално обаче Телецът ще накара Стрелеца да се почувства в капан. Телците обичат да бъдат у дома, да работят за подобряване на нещата и да правят всичко да изглежда перфектно, но Стрелецът всъщност не се интересува от нищо от това.

Един от вас ще живее за купон и забавление през цялото време, което прави Телеца да изглежда доста консервативен и скучен в сравнение понякога. Ако Телецът се научи да дава на Стрелеца известна свобода да се наслаждава на себе си, те винаги ще се върнат накрая! Ако осъзнаете, че връзките не могат да се контролират и е жизненоважно да имате свои хобита или групи приятели, можете да оцелеете заедно за няколко месеца пълно блаженство.

Лора: Невинността, която тези двама излъчват, когато са заедно, е възхитителна. Стрелецът може да покаже на Телец повече от това, което обикновено игнорира или пропуска в света като цяло. Бикът може да научи стрелеца, как да прецизира тази обширна природа в осезаеми проекти.

Трейси: Сдвояването на Телец и Стрелец може да бъде трудно. Телецът обикновено не харесва промените в отношенията и Стрелецът е авантюристичен по природа. Източникът на конфликт номер едно вероятно ще възникне от евентуалната липса на вярност в Стрелец; това разпалва ревнивата природа на Телец. Често Стрелецът ще намира тази връзка за потискаща, макар че с разбиране и усилия това може да бъде хармоничен съюз.

Хайди : Въпреки че тези двама могат да се вълнуват един друг, вероятно те също ще се възбудят еднакво. Телецът понякога може да бъде малко взискателен, а Стрелецът не обича да бъде управляван. Телецът може да се затрудни да приеме нуждата на Стрелец от вълнение и изследване. Стрелец, от друга страна, може да не се приспособи добре към донякъде домашния Телец. Това може да бъде вълнуваща връзка, която няма да бъде забравена лесно. Всички дългосрочни срещи обаче могат да бъдат напрегнати.

Кели: Има проблеми с това сдвояване, тъй като Телецът може да открие, че Стрелецът се подхожда леко нервно, а Стрелецът може да се отегчи и се нуждае от повече свобода и вълнение, отколкото Телецът може да предложи.

Маркъс : Бавният, стабилен бик няма да промени темпото им, така че от стрелеца зависи да забави безумното си темпо. Умният Телец може да е достатъчно дипломатичен, за да направи това. Но внимавайте, тук има потенциал за много търкания и тази връзка може да не е много мирна. Бъдете готови да издържите бурята.

Дейвид: Физически, поне в началото имате искри. В противен случай обаче сте толкова различни, че е трудно да повярвате, че сте заедно. Стрелец е готов да се качи на самолет по всяко време, има нужда от стимулация и лично пространство; Телецът обича да стои вкъщи и да се чувства уютен.

Мъж Стрелец и Жена Телец

Любовната връзка на Мъже Стрелец а жените Телец се оказват приключенски. Мъжете Стрелец обикновено ще се забавляват и ще се радват да правят любов. Те имат способността да направят връзката вълнуваща. От друга страна, жените Телец обикновено не придават значение на вълнението, докато са влюбени. Тя се опитва да работи повече върху предвидимостта и стабилността. А Жена Телец намира мъжа Стрелец за доста впечатляващ поради неговата интелигентност и позитивност, която й позволява да види живота от нова гледна точка. Тя обича да поддържа нещата спокойни и лесни, докато е във връзка с мъж Стрелец.

Мъж Телец и жена Стрелец

И двамата членове на тази двойка могат да решат нещата помежду си с малко взаимно разбиране, доверие и малки компромиси. Докато никой не му прави нерви, Телецът остава спокоен и сдържан. А Дама Стрелец обича философски идеи и приключения. Тя обича да влиза във връзка, ако смята, че това ще утоли жаждата й за приключения и ето какво Мъж Телец всъщност й осигурява. Въпреки че може да не харесва навика й да търси приключения, той все пак намира за добре да бъде с нея. Колкото по -дълго остават в компанията един на друг, толкова повече развиват чувствата на взаимна любов. Двамата имат наистина различни възгледи и могат да решат нещата, ако и двамата се опитат да избегнат различията.

Стрелец и Телец Приятелство

Само много рядко приятелството се развива, когато двамата се срещнете.

Връзка Телец и Стрелец

Като влюбени:

Ако имате обща кауза за битка, ще се справите добре, но след като общата кауза изчезне, може да се чудите защо сте заедно.

Дългосрочна връзка:

Казват, че противоположностите се привличат, но освен това е както по -горе.

Краткосрочна връзка:

Когато двамата се срещате за първи път, може да си харесате един друг или в най -добрия случай да бъдете очаровани от вашата полярна противоположност.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Телец | Запознанства със Стрелец

Секс Стрелец и Телец

Когато сте на мисия заедно, сексът ще бъде страхотен.

Стрелец и Телец сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Телец в леглото | Стрелец в леглото

Съвместимост на Стрелец с Телец Над всички точки:

общ резултат 39%

Били ли сте във връзка Стрелец-Телец? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Стрелец | Индекс на съвместимост на Телец | Индекс на съвместимост на зодиака

Телец + Стрелец

Популярни Публикации