Сали Джеси Рафаел казва, че шоуто й е било отменено поради рак и сега тя се грижи за съпруга си с болестта на Алцхаймер и Паркинсон

Съпругът на Сали Джеси Рафаел на 60 години има както болестта на Алцхаймер, така и Паркинсон, докато емблематичното й шоу беше отменено, когато се бори с рака.

Сали Джеси Рафаел загуби емблематичното си шоу Сали поради рак и сега тя се грижи за съпруга си от почти 60 години, който има както болестта на Алцхаймер, така и болестта на Паркинсон. Не можем да не се възхищаваме на вътрешната сила на Сали!Шоуто на Сали Джеси Рафаел

  • Сали Джеси Рафаел стана известна с хостинг нейното шоу Сали в продължение на 18 години.
  • Вторият и настоящ съпруг на Сали Карл Содерлунд беше неин мениджър.
  • Червените очила на Сали Джеси Рафаел се превърнаха в нейна запазена марка през годините.
  • Изненадващо, но Сали каза, че мениджърите не харесваше нейните очила отначало и се опитах да ги сменя. Актрисата обясни:

Така че Дъброу (продуцент на шоу) накара съпругът ми да купи три чифта най-грозните очила, които можете да си представите. Сложих ги на едно, две, три и шефът каза: „Червено, това е много по-добре.“Сали Джеси Рафаел казва, че шоуто й е било отменено поради рак и сега тя се грижи за съпруга си с АлцхаймерГети изображения / Идеално изображение

Сали Джеси Рафаел днес

Сали Джеси Рафаел посвети почти две десетилетия на шоуто си. Можем само да си представим нейните наранени чувства, когато на Сали беше казано, че то е отменено през 2002 г.Сали обясни, че нейното шоу е отменено, защото е казала на продуцентите, че го прави имал рак. В едно от интервютата си звездата каза, че се е чувствала „предадена“ по това време.

Сали каза:Бях предаден от някои продуценти ... Те ни казаха, че шоуто ще продължи и наехме 50 служители.

Водещата добави, че се чувства ужасно, когато в рамките на следващите два месеца трябва да каже на всички тези хора, че са уволнени. Сали каза, че мислят, че тя знае за анулирането на шоуто предварително и просто не им казва, но Рафаел нямаше представа.

Съпругът на Сали Джеси Рафаел

Сали е била женена два пъти. Омъжва се за първия си съпруг на 18-годишна възраст и се развежда пет години по-късно.

Вторият и настоящ съпруг на Сали е бившият й мениджър Карл Содерлунд. Звездата разкри, че съпругът й има тежки здравословни проблеми, тъй като е диагностициран с болестта на Алцхаймер и Паркинсон.

Сали каза:

Той има и болестта на Алцхаймер и Паркинсон. Това е най-тъжното от всички заболявания, защото всеки ден умирате по малко.

Рафаел трябваше да стане пазач на съпруга си от почти 60 години поради здравословното му състояние, но тя никога не обвиняваше съдбата за всички тези житейски предизвикателства. Това наричаме истинска любов!

Децата на Сали Джеси Рафаел

Сали Джеси Рафаел е любяща майка на децата си. Сали имаше две дъщери с първия си съпруг. Тя и Карл също осиновиха момче, когато се ожениха.

Най-голямата дъщеря на Сали Алисън почина когато е била на 33 г. Съобщаваната причина за ранната й смърт е предозиране с наркотици. По това време Сали отказа да коментира смъртта на дъщеря си. Ние уважаваме желанието на Рафаел да мълчи, тъй като нищо не боли толкова, колкото загубата на любимото ви дете.

Сали Джеси Рафаел се е изправяла пред множество предизвикателства в живота си: загубата на работата си, смъртта на дъщеря си, болестите на съпруга си. И да не забравяме, че Сали е оцеляла от рак!

Аплодираме Сали Джеси Рафаел за нейната невероятна смелост и вътрешна сила в най-мрачните времена! Тя смело прие всички житейски предизвикателства и нищо не можеше да сломи духа й!

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации