„Същите очи, същите зъби, една и съща усмивка“: Брайън Мей има 3 деца, но първородният му син Джим е точното му копие!

Всички познават Брайън Мей, но не всички познават сина му Джим, който прилича идентично на известния си баща. Ако сте любопитни като нас, вижте снимките сами!

Един от най-великите китаристи на всички времена, Брайън Мей има три деца с бившата съпруга Кристин Мълън. Двойката прекара 12 години заедно, като роди син Джеймс (сега той е на Джим и Джими) и две дъщери Луиза и Емили Рут.

Двойката се разделя през 1988 г. - две години след като Брайън Мей се запознава с актрисата и втората му съпруга Анита Добсън. The EastEnders звезда го вдъхнови да напише хита от 1989 г. Искам всичко . Те се ожениха на 18 ноември 2000 г. и нямат деца заедно.

Синът на Брайън Мей

Синът на Брайън Мей Джими е вече пораснал! Джеймс е роден през юни 1978 г. и е първороден за на Queen's китарист .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джим Мей (@ jim213may) на 18 септември 2018 г. в 14:41 ч. PDTДокато Брайън Мей посвещава целия си живот на една от най-легендарните рок групи в света, сина му Джими стана физиотерапевт.

Тренирал е със Сара Кий, която е физиотерапевт на принц Чарлз. Работил е и с най-добрите гръбначни манипулативни терапевти. Така че, ако мащехата му Анита Добсън получи нараняване Танцувайте стриктно, той е този, който призовава за помощ.Може да изглежда вселена далеч от Бохемска рапсодия , но Брайън Мей се присъедини Кралица , той учи за докторска степен в астрофизика . Не забравяйте, че всичко е възможно!

Не се дава толкова много информация за дъщерите на Брайън Мей и Кристин Мълън, Луиза и Емили Рут, но първородният им син Джеймс е точното копие на баща му.

Хората забелязаха и поразителната прилика между Брайън и Джими Мей и решиха да споделят своите мнения в социалните мрежи.

@themercurylife:

Изглежда Bri️️

@ __razjwal_:

Същите очи същите зъби една и съща усмивка. Син на жива легенда

@ maggie.oliviaa:

Приличаш толкова на Брайън !!!

@_strawberrylennon_:

също толкова красив, колкото баща ти

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джим Мей (@ jim213may) на 18 май 2017 г. в 13:26 ч. PDT

Също така не можем да отречем очевидния факт: Джим има идентични очи, усмивка и очарователен вид като известния си баща! Освен това Джим често споделя снимки с родителя си в социалните медии, така че е лесно за Queen's феновете да забележат сходствата им, когато остареят заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джим Мей (@ jim213may) на 18 септември 2018 г. в 9:38 ч. PDT

Изглежда, че Брайън Мей е баща на децата си, особено на първородния си син. Може би той е отдаден и на малките си момиченца, но за тях не се знае нищо.

Деца на знаменитости Знаменитости Снимки на знаменитости Семейство
Популярни Публикации