Сандра Ди и Боби Дарин бяха отчаяно влюбени, но бракът им беше трагично прекъснат

Последни новини Сандра Ди и Боби Дарин бяха отчаяно влюбени, но бракът им беше трагично съкратен от Фабиоза

Любовната история от 60-те тийнейджър идол Сандра Дий а музикантът Боби Дарин е пълен с кървящи сърца. Той направи всичко, за да бъде с нея и успя да го накара да работи, но съдбата не беше на тяхна страна.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Изключителна любовна история на сродните души Григорий Пек и Вероник Пасани карат хората да вярват в истинската любовТя го мразеше на пръв поглед

Когато Сандра Ди се срещна с певицата, тя беше вече мегазвезда в тийнейджърските си години.Двамата бяха в Италия на снимките Ела септември и постоянно присъстващата на Дий, свръхестествена майка, Мери Дуван, беше решена да види, че Дарин няма достъп до дъщеря си.

Но певицата беше отчаяна. Той й каза, че тя ще му бъде съпруга в момента, в който се представи. Дий от своя страна не беше впечатлен от известния Боби Дарин от пръв поглед и го презираше, но той й изпращаше цветя всеки ден!Романтика и мъки

До ноември, когато приключиха снимките и се върнаха в Америка, той я беше спечелил и се предлага с гигантски диамантен пръстен. Но майка й се бори срещу брака им. Първо, тя не можеше да понесе мисълта, че дъщеря й-тийнейджър ще се омъжи. Кой би я обвинил?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как да избегнем любовна измама при използване на сайтове за онлайн запознанства

Според една книга Римска свещ: Животът на Боби Дарин , сключването на брак със Сандра Ди беше нещо, което певицата искаше повече от самия живот и една нощ през декември те произнесоха своите обети на интимна церемония.

Мери Дуван отказала изпратената й покана и твърди, че е направила всичко възможно, за да измъчва дъщеря си оттам нататък.

Горчив развод

Бракът не продължи. Трагичният им развод дойде 7 години по-късно след това синът им Тод е роден. Сандра Дий беше твърде зависима от майка си и Боби Дарин вече не издържа .

Приятели на певицата разказаха пред пресата, че двойката се е скарала заради Мери Дуван точно преди Дарин да поиска развод, за който актрисата подаде молба за изключителна жестокост, поискала попечителство над сина им. Една от най-великите любовни истории на Холивуд стигна до горчив край. Тъжно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Любовта е любов“: Тази двойка от синдрома на Даун споделя своята любовна история и е абсолютно очарователна

Популярни Публикации