Мъж Скорпион - секс, привличане и неговата личност

The Scorpio Man Flat out - тези момчета се управляват от нещо между краката им. Не е шега. Той е неспокоен и търси следващото си сексуално приключение. Той може да бъде хипнотичен, очарователен и просто силно сексуално. На врата му трябва да бъде окачен знак за високо напрежение. Скорпионите реагират добре на добротата и никога не я забравят и винаги се отплащат. Но те могат да си създадат врагове толкова лесно, отчасти защото понякога е толкова враждебно настроен. Често мъжете Скорпион са пияни или склонни към саморазрушителна игра с наркотици. Странни неща. Но тъй като той може да събере енергия като

Равно - тези момчета се управляват от нещо между краката им. Не е шега. Той е неспокоен и търси следващото си сексуално приключение. Той може да бъде хипнотичен, очарователен и просто силно сексуално. На врата му трябва да бъде окачен знак за високо напрежение. Скорпионите реагират добре на добротата и никога не я забравят и винаги се отплащат. Но те могат лесно да си създадат врагове, отчасти защото понякога е толкова враждебно настроен. Често мъжете Скорпион са пияни или склонни към саморазрушителна игра с наркотици. Странни неща. Но тъй като може да натрупа власт като никой друг, той също може да преодолее тези зависимости доста безопасно.Какво ще научите:

Личност на мъж Скорпион

добре

 • Не се страхува да отиде за това, което иска, социално, професионално и лично
 • интензивен и енергичен
 • известен като чаровник и обича да бъде съблазнителен
 • няма да прости изневярата (казвам, че това е плюс)
 • той ще бъде директен с вас.
 • има и чувствителна страна към него. Свали тази стена.

Лошо

 • Понякога може да бъде арогантен
 • Може да бъде трудно да се чете като човек, необходимо е търпение с този човек
 • Има стена нагоре, трябва да я съборите, за да се докоснете до сърцето му.
 • може да бъде брутално честен и откровен, без филтър!
 • Може да бъде ревнив и притежателен

Скорпионът е неговият символ

Някои смятат, че единственият възможен символ на Скорпион би могъл да бъде този на Скорпиона. Но истината е, че тя има два различни символа.Едната е тази на орела, която означава промяна, а другата е тази на Скорпиона, която символизира смъртта. По -скоро означава по -скоро обновление, отколкото смърт. Мъж Скорпион може да прояви и двете характеристики, тъй като е многостранен. Въпреки че той най -вероятно ще бъде по -близо до единия от тях.

Плутон е негов владетел

Плутон е владетелят на Скорпион. Плутон някога е бил считан за планета, въпреки че в крайна сметка е бил понижен и се говори, че може да се върне, за да се счита за планета. Времето ще покаже.

Не би трябвало обаче да е голяма изненада, че това е владетелят, тъй като Плутон е планетата както на промяната, така и на обновяването. Самият Плутон ще донесе много промени и уроци през целия ни живот.

Плутон е силен, яростен, експлозивен и безстрашен. Скорпиони се характеризират с всички тези характеристики. Тези мъже имат много силно чувство за самоопределение. Когато искат, могат да бъдат свирепи. Когато настъпи разгара на момента или битката, те могат да бъдат експлозивни и да се издигнат без страх.

Животът често се състои от моменти на смърт и прераждане. Това може да бъде под формата на промени в кариерата или отношения, които се разрастват, само за да се провалят и след това отново да намерят нов човек. Този човек ще премине през много от тези моменти в живота си. Той е много сложен и труден за разбиране човек. Мислите, че знаете как работи умът на Скорпион, но след това ви хвърлят крива.

Водата е неговият елемент

Скорпионът несъмнено е а воден знак . Точно като водата те могат да бъдат или мътни и опасни, или кристално чисти и спокойни. Не само емоциите им ще играят важна роля в живота им, но и в отношенията ви заедно (ако решите да сте в едно). Те определено са майстори да скрият или прикрият истинските си чувства. Едно нещо, което не могат да скрият, е гневът или презрението към партньора си, когато правят нещо нередно.

Не е тайна, че Скорпионите са известни със своята неутолима жажда за любов и сексуално удовлетворение; много хора обаче не разбират, че имат дълбоко емоционално пробуждане по време на секса. Ще можете да развиете много по -силни отношения с тях, ако успеете да се свържете с тях сексуално в леглото.

Едно нещо, което не могат да скрият, е фактът, че са способни да бъдат погълнати от ревност. По тази причина е известно, че тяхната ревност е разрушителна за красивите отношения. Когато нещо се обърка в отношенията им, те няма да хленчат за това. Те са по -склонни да съдят и да хвърлят обиди по вашия начин. Това е почти като защитна мрежа за тях, за да защитят сърцата си. Ако обаче имат партньор, който може да яде колкото може повече, те няма да могат да се справят с топлината. Дори това да е техният метод за справяне, те просто не обичат да бъдат третирани по този начин.

Неговото качество е неподвижно

Скорпионът се счита за неподвижен знак. Възможно е той да бъде много упорит и волеви. Той може също да показва признаци, че е контролен изрод. Не е толкова, че е глупак, а по -скоро, че когато обича някого, той става притежател. За някои хора това може да бъде успокояващо или успокояващо да знаят, че са обичани и обгрижвани. На други хора може да им се стори толкова задушаващо, че връзката почти се чувства като прекалено много работа.

За да имате наистина връзка с този джентълмен, трябва да разберете неговата дълбочина и интензивност. На първо място, трябва да помислите дали той принадлежи или не в живота ви. Проблемът е, че той не може да се откаже от собственическата си серия. Затова трябва да погледнете вътре в себе си и да решите дали сте от типа, който би могъл да се справи с този начин на живот, или сте твърде свободолюбив, за да се впишете в него.

Мъж Скорпион

Той е като магнитна сила, чиято сила надхвърля сексуалния план. Той има мистерия и сила за него ... просто много мъжко присъствие. Репутацията му обаче е ужасна, защото недостатъците на характера му се проявяват най -вече в любовния му живот. Сексът довежда природата му до крайности.

Толкова много енергия и страст в един мъж го правят лесна плячка за съблазняване; ако това е всичко, което искате от срещата с него. Формирането на връзка с него ... това е съвсем различна история.

Той не иска нищо друго освен да има връзка, която да успокои неговата много чувствителна природа, но за вас да живееш с цялата тази ревност и неизразен гняв може да не е толкова лесно. Защитата му е безкрайна и той никога няма да позволи на никоя жена да го доминира.

Той е типът, който ви кара да висите безкрайно и след това ви освобождава напълно, без милост. И ако се осмелите да се разстроите от това, той наистина ще се изненада, защото в своя свят той е единственият, който има право на отмъщение.

По въпросите на сърцето той винаги знае нетната стойност на това, което иска ... парично, по време, с усилия ... и ако е твърде много, просто ще си тръгне. Той осъзнава колко е привлекателен за жените и се възползва от това до такава степен, че лесно може да накара всяка жена да достигне точката на кипене в леглото.

Един от най -привлекателните му сексуални аспекти е фактът, че той знае какво иска жената и ако не се чувства застрашен от тези нужди, той ще направи всичко възможно да ги посрещне.

Изглежда приятелски и спокойно, но само това иска да видите. Винаги се пазете от основните чувства. Той може да се справи много, но по дяволите той изважда най -доброто от вас!

Характеристики на мъж Скорпион

Ако паднете на нещо, това ще бъдат тези очи, независимо от цвета, който те ще бъдат интензивно проникващи и проникващи. Трябва да бъдете внимателни, въпреки че ревността го кара с високо и той е склонен да бъде притежател, но мрази да бъде обсебен. Играе с два набора правила едно за вас и едно за него!

Как да привлечем вниманието на мъж Скорпион

На какво да се съсредоточим:

 • Той има вродена способност да може да чете мислите ви почти. Ще трябва да свикнете да сте като отворена книга за него. Той ще може да ви търси точно и да знае дали лъжете или казвате истината.
 • Ако той възпитава своите домашни любимци и един от тях е нещо, което сте известни с това, съгласете се с неговата гледна точка по него и след това направете всичко възможно, за да промените разговора с нещо друго.
 • Той изглежда като доминиращ мъж, така че винаги знаете какво го интересува или какво иска. Той винаги ще ви уведоми.
 • Той обича, когато някой покаже, че оценява вниманието му. Той е много симпатичен, когато става въпрос за хора, за които се грижи. Затова отделете време да му покажете, че го оценявате. Той ще бъде внимателен към вашите чувства.
 • Що се отнася до неговите искания, опитайте се да се погрижите максимално за въпросите, които нямат толкова голямо значение. Ако нещо е важно за вас и отстоявате позицията си, той ще се възхищава на това. Той също така ще ви даде това, което искате.
 • Той почти има магнетична личност и много жени са привлечени от този аспект от него. Наистина ще трябва да отдръпнете юздите на ревността, ако това е нещо, което имате като черта.
 • Той наистина е страстен за всичко в живота, включително за сексуалния си живот. Няма да издържите дълго в живота му, ако имате студено поведение и не сте толкова сексуално интимни като него.
 • Този човек държи всичките си най -дълбоки мисли близо до сърцето си. Може да отнеме малко време, за да разкрие всичко за себе си. Затова бъдете търпеливи, след време той ще разкрие всичко, което трябва да знаете.

Какво да не правите:

 • Ако той иска привързаност или внимание от ваша страна, уверете се, че му го предоставяте. Ако непрекъснато измисляте извинения да не го правите, той ще го потърси от някой друг. Това не означава, че трябва да се поставите в неудобно положение, ако не чувствате, че това е, което искате.
 • Това определено е човек, на когото също не искате да попаднете на суров. Не го карайте, тъй като той има един от най -лошите ядове от всички зодии. Той може да раздели някого наполовина само с думите си.
 • Не мислете, че ще успеете да се скриете много от този джентълмен. Що се отнася до намирането на отговорите, той трябва да знае за неща, които прилича на Шерлок Холмс. Няма да му отнеме много време, за да разбере отговорите.

Как да привлечем мъж Скорпион

Мъжът Скорпион е страстен, импулсивен и много интензивен. За да привлечете a Скорпион човече, ще трябва да можеш да се окажеш съвместим с лошото момче и ще трябва да направиш комплимент на същата му страст. Мъжките Скорпиони са привлечени от красотата и елегантността и не се интересуват прекалено от малки приказки като мъжкия Близнаци.

Мъжете Скорпион са заинтригувани от красотата и страстта, а освен това са изключително любопитни хора. За да привлечете мъж Скорпион, трябва да сте отворени и безгрижни, като отговаряте на любопитствата му, в противен случай може бързо да ви омръзне.

Ако планирате да излезете на среща с мъж Скорпион, трябва да го привлечете, като участвате в забавни дейности на открито. Мъжките Скорпиони обикновено са най -подходящи за водни спортове, тъй като страстта им ги привлича до места като езера и плажове.

За да привлечете мъж Скорпион, бъдете готови да бъдете много изходни и социални. Скорпионите обичат всичко социално, като партита, концерти, благотворителни дейности и други социални събития, които предизвикват увлекателно взаимодействие с хората.

Тъй като мъжете Скорпион са особено страстни, те също могат да станат ревниви и да ви завиждат, така че не забравяйте винаги да обръщате внимание и да останете съсредоточени върху него или ревнивата страна на Скорпиона може да излезе наяве.

Ще трябва постоянно да държите интереса на мъжа си Скорпион. Известно е, че Скорпионите са прелюбодейци и измамници, така че за да ги съсредоточите върху себе си, са необходими много умения и интриги от ваша страна. Винаги останете привлекателни и продължете да пътувате и свързани със спорта дейности като част от връзката си, в противен случай може да откриете, че вашият мъж Скорпион попада в прегръдките на друга жена.

Мъжете Скорпион са и най -добрите любовници, които винаги се интересуват от това да угодят на жените, така че ще се насладите на нощта с мъжа си.

Щракнете тук за повече информация Скорпион в отношенията

Среща с мъж Скорпион

Как да се обърна към него за първи път

Сега този тип е човекът, който обича да бъде с някой, който е страстен за живота и живота, който живеят. В едно отношение той е обратното на онкобоя, може и без сладкия аспект.

Той е привлечен от жена, която има много остър ум, но също така има и много чувствена страна към нея. Голямото нещо, което трябва да се отбележи, е, че без острия ум впечатлението му ще започне да избледнява. Той се нуждае от това умствено стимулиране.

Той не е тип човек, с когото играете Coy, защото не обича да бъде манипулиран по какъвто и да е начин.

Най -важното нещо, което трябва да запомните, е, че самият този човек е много дискретен. Не само в отношенията на живота, но и в бизнеса. Уверете се, че всеки напредък, който правите към него, се прави насаме между вас двамата, а не с хора, които са наоколо, за да могат да виждат.

Така че имате първата си среща

За първата ви среща е най -добре да отидете с нещо, което е малко по -женствено и изискано с избора на дрехи. Накарайте го да каже уау в съзнанието си. Суичър и йога панталон определено няма да постигнат желания резултат, който търсите.

Не се впускайте в личния му живот, когато става въпрос да му задавате въпроси, за да го опознаете веднага. Оставете тези въпроси за по -късна дата. Опитайте се да проведете въображаеми разговори, за да раздвижите ума си, а за избор на храна може би изберете някъде, където има екзотични храни.

Да бъдеш флиртуващ също никога не е лошо нещо.

Това е човек, който се гордее със способността си да контролира ситуацията. Това не означава, че трябва да бъдете манипулирани в ситуация, в която не искате да попаднете, но ако му позволите да упражнява малко контрол през нощта, интересът му към вас ще стане още по -голям.

Сексуално казано, той може да ви погълне, ако желаете онази нощ, защото не е мит, че е секси звяр. Той знае какво иска и как да го получи, ако му позволите да го има.

Така че искате да излезете от среща с мъж Скорпион

 • започнете да се кикотите нервно около него, дори и да не е смешно
 • не приемайте сериозно нищо, което той казва, и просто се смейте
 • флиртувайте с други момчета пред него, игнорирайте го, когато той ревнува
 • започнете да му разказвате всички интимни тайни, които знаете за приятелите си
 • започнете да клюкарствате

Жена Овен

Тези двамата заедно могат да направят доста любяща и страстна двойка, но те трябва да преодолеят някои пречки, за да стигнат до там, защото могат да възникнат евентуални конфликти в спорове. Ето защо съвместимостта на тези две е доста средна. Тази жена първоначално го привлича поради факта, че се смята за предизвикателство в съзнанието му. Ако и двамата могат да преодолеят възможни конфликти, тази връзка има шанс да проработи.

Повече информация за съвместимост на овен и Скорпион

Жена Телец

Тези двамата заедно могат да имат сложно съществуване в една връзка. Оценката им за съвместимост се счита за средна. Това означава, че за да могат тези отношения да постигнат някакъв напредък, те ще трябва да работят заедно, за да преодолеят някои пречки, които могат да им се натъкнат. Има шанс тези двама да се справят, но може да е малък.

Повече информация за съвместимост на Скорпион и Телец

Жена Близнаци

Това не е друг съединител, който значително има много малка съвместимост. Почти както по отношение на техните астрологични знаци, така и по техните личностни черти. Това не означава, че тази връзка не може да работи, това просто означава, че те трябва да положат много работа, за да могат да направят връзката си такава, каквато искат да бъде.

Повече информация за съвместимост на Скорпион и Близнаци

Жена Рак

Тези двама като двойка имат много неща, които споделят и имат общ характер всеки ден. Поради този факт те имат много съвместимост помежду си. Въпреки че и двамата имат различен начин да изразят любовта и чувствата си един към друг, те имат това, което се счита за високо ниво на съвместимост.

Повече информация за съвместимост със скорпион и рак

Жена Лъв

Заедно те нямат много голям шанс, когато става въпрос за истинска романтична връзка. Така че, когато става въпрос за любов, има много малка съвместимост. Едно нещо, за което те могат да се съгласят напълно, е любовта им към секса. Ако търсят краткосрочна връзка, която е пълна с горещи моменти, това би бил този, за който биха отишли. И двамата разбират секса доста добре.

Повече информация за съвместимост със скорпион и лъв

Жена Дева

Тези двамата имат много разлики един от друг, но дори това може да им помогне да образуват красива двойка. И двамата харесват спокойна и много спокойна връзка. Единственият проблем е, че може да открият, че пред тях има голямо препятствие, което е, че те изискват много един от друг и искат съвършенство от връзката си.

Повече информация за съвместимост на Скорпион и Дева

Жена Везни

Това е двойка, която може да се събере и е всичко, което биха искали да имат във връзка. Те са типът, който ще се влюби и ще стане неразделен един от друг. Когато се съединят в бедрото, те ще открият, че имат балансирана и много любяща връзка. Така че това е комбинация с висока съвместимост.

Повече информация за съвместимост със скорпион и везни

Жена Скорпион

Какво се случва, когато смесите мъж Скорпион и жена Скорпион заедно? Имате нещо, което се смята за много пламенна връзка. Тази връзка може да се получи, просто трябва да се уверят, че и двамата са на една и съща страница, когато става въпрос за неща. Ако успеят да направят това, това ще създаде много добра основа за връзка, която ще продължи много дълго.

Повече информация за съвместимост на скорпион и скорпион

Жена Стрелец

Тези двамата могат да образуват много привлекателна и интересна двойка, меко казано. Между тях има висок процент на съвместимост, въпреки че в повечето случаи те изглеждат неразбрани помежду си.

Повече информация за съвместимост на Скорпион и Стрелец

Жена Козирог

Тези две заедно могат да образуват много балансирана връзка. Когато се полага основата, те се оказват в много удобни отношения, изпълнени с любов и романтика. И двете имат високо ниво на съвместимост помежду си.

Повече информация за съвместимост на скорпион и козирог

Жена Водолей

Проблемът, пред който са изправени тези двама, е, че и двамата гледат на живота по различни начини. Това не означава, че между тези двамата няма възможност за любовна връзка, просто те ще трябва да преодолеят много различни ситуации, за да могат да стигнат до там. Много хора смятат, че това е съвпадение с ниска съвместимост, но с малко помощ и малко работа те могат да го направят.

Повече информация за съвместимост на Скорпион и Водолей

Жена Риби

Тези двамата заедно могат да станат доста стабилна двойка. Фактът, че когато смесите тези два знака заедно, те ще се окажат в ситуация, в която са много различни, но в същото време те също са много сходни по много начини. С тази жена той ще намери много доверие, което търси в една връзка, и щастието, което търси. Това е една от най -идеалните двойки за неговия знак.

Повече информация за съвместимост на Скорпион и Риби

Ерогенни зони

зоната му са гениталиите. Не мисля, че наистина трябва да навлизам в подробности какво трябва да направите в тази ситуация.

Секс с мъж Скорпион

Скорпионът управлява гениталиите и е майстор на любовта. Те приемат сериозно управлението и таланта си за съблазняване, така че не се шегуват. Очаквайте гореща, тежка, емоционална, умела, високочестотна и експлозивна сила. В началото може да ви завладее, но просто да се отпуснете; това е неговата астрологична територия.

Вие сте с ценителя на секса, така че може да искате да вземете книга или две за изящното изкуство на любовта, ако искате да подпишете сделката с този мъж.

Включете : Добро момиче, което е готово да бъде корумпирано. Искате да натиснете граници и се възбуждате от разликата между поведението през деня и през нощта. По душа не сте филандер: Ще се обвържете с две приятелки наведнъж и ще останете верни и на двете.

Изключете : Някой, на когото не се вярва, дори и да не сте моногамни. Имате нужда от силна връзка (дори и само за една нощ) и след като една жена наруши страната си на споразумението, легендарната ви ревност и притежателна ивица излизат.

Щракнете тук за повече информация Секс Скорпион

Как да задържите мъжа си Скорпион наоколо

дайте място на този човек

Това е човекът, който определено се нуждае от своето пространство и поверителността, която върви с него. Известно е, че Скорпионите са много независими. Той работи по обратния начин от другите знаци, което означава, че колкото по -малко изисквате от него, толкова повече той ще ви върне. Винаги трябва да има усещането, че контролира.

не бъди фиксатор

Единственото нещо, с което Скорпионите трудно се справят, е провал. Те абсолютно мразят, ако някой дойде и им помогне да разрешат проблемите им. Нека те са тези, които поправят собствените си грешки и се адаптират към собствените си ситуации.

помогнете му да спре да държи обиди

Както всички знаят, Скорпион има една от най -горещите ивици от зодиакалния знак. Те обичат да държат неприязън и понякога единственото решение за тази злоба е отмъщението. Излекувайте тази негова вредна черта, като му напомните или го научите за силата на прошката. Помогнете му да пусне нещата.

Прегърнете промените в живота

Животът на този човек ще върви във всички възможни посоки. Дали посоката е нагоре или надолу, винаги зависи от ситуацията. Когато става въпрос за среща с мъж Скорпион, трябва да се справите с промените, които се случват.

Така че отделете време, за да приемете тези промени. Ако го направите, можете да се развиете в тази връзка с този мъж. Той наистина е влакче в увеселителен парк с емоции.

Смей се повече

Това определено е човек, който има много отмъстително и доста мрачно настроение. Това не означава, че той винаги е такъв. Той се нуждае от малко повече смях в живота си. Той се нуждае от нещо, което да компенсира тази страстна и интензивна черта на личността. Ако избухнете някакво закачане, което е направено по игрив начин или внесете малко хумор в сместа, той ще го хареса.

Страстната част е страхотна, страстната част за отмъщението не е толкова много.

Отделете време, за да спечелите доверието му

Едно от нещата, които са в центъра на този човек, е, че му е трудно да се довери на някого. Понякога му е много трудно да позволи на хората да се сближат достатъчно, за да се научат да се доверяват. Може да отнеме малко време, но едно от най -добрите неща, които можете да направите, е да му помогнете да спечели доверие във вас.

Правейки това, след като той ви се довери напълно, ще разбиете стената около сърцето му и той може да ви обича с всичко това.

Откажете да се биете с него

Този човек има способността да бъде безчувствен през повечето време. Когато той атакува устно, обикновено ужилването продължава дълго. Това е неговият защитен механизъм или начин той да изрази недоволството си в нещо. Най -доброто, което можете да направите, е да му кажете, че това, което той е казал, е болезнено, и да откажете да се биете с него. Със Скорпион избирайте битките си разумно.

Нека този човек да води

Той определено е човек, който обича да контролира ситуации, включително връзки. Те трябва наистина да усетят това печелившо чувство. Провалът при тях не е опция. Предложете му подкрепата си и избягвайте ситуации, в които и двамата се борите за контрол на връзката.

Сексът е важен аспект

Скорпионът просто никога не може да получи достатъчно секс. Освен това те търсят не само физическа интимност, но и емоционална. Той разглежда акта на секс като свързващо преживяване между него и партньора му. Почти сякаш това е много духовно преживяване, което има, когато прави секс.

Между вас двамата може да се създаде вечна връзка, ако чувства, че преживяването е красиво. Точно в този момент той щеше да види, че наистина го обичаш.

Бъдете напълно лоялни

Както всички знаят, Скорпионът е един от най -ревнивите зодии, които съществуват. Ако сте напълно влюбени в този мъж, трябва да направите всичко възможно, за да го уведомите чрез вашите думи и действия, че сте в него. Въпреки че получава лош рап за огненото си отношение, той наистина дава всичко на човека, с когото обича да бъде. Той ще се отнася с вас като с кралица.

Скорпион

мъж скорпион

0 Връзки
Популярни Публикации