Скот Бакула мрази, че първият му брак е разрушен от кариерата му, така че сега той се научи да поставя семейството си на първо място

- Скот Бакула мрази, че първият му брак е унищожен от кариерата му, така че сега той се научи да поставя семейството си на първо място - Знаменитости - Fabiosa

Скот Бакула е един от най-успешните телевизионни актьори, които работят и до днес. За първи път той стигна до сините екрани като водещ в хит драматичния сериал Скок (1989). Той се радва на успеха на шоуто в продължение на пет сезона, след което прекарва 90-те години, опитвайки различни роли във филми и различни телевизионни предавания.NCIS: Ню Орлиънс (2014) / CBS Television Studios

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бившата двойка 'It', Марк Хармън и Пам Доубър, споделят своята формула за сключване на брак в Холивуд63-годишният актьор допълнително си осигури статута на домакинство, като получи роля в научно-фантастични телевизионни сериали Star Trek: Enterprise (2001), който продължи четири сезона.

Сега можем да се насладим да видим Бакула в течението NCIS: Ню Орлиънс (2014), който се сдоби с голяма база от фенове и сега продължава петия си сезон.NCIS: Ню Орлиънс (2014) / CBS Television Studios

Но постоянната работа по телевизията изисква по-голямата част от времето на актьора и Скот Бакула го научи от първа ръка.

Намиране на перфектен баланс

По време на работа на Бакула Скок , той беше женен за първата си съпруга Криста Нойман. Те се разведоха през 1995 г. и актьорът каза, че осъзнава, че бракът им е приключил поради постоянната му работа.

В интервю с ХОРА , Скот отбеляза, че е бил 'едва ли някога у дома' и съкрушителният опит от разпадащия се брак остана с него дълги години.

NCIS: Ню Орлиънс (2014) / CBS Television Studios

Когато Бакула се срещна с втората си съпруга Челси Фийлд, той знаеше, че трябва да се направят някои жертви в кариерата, за да прекара време със семейството си. Той каза:

В договора ми беше записано, че ще свърша всяка сряда в 6, за да мога да се прибера за вечеря. И отделих време да тренирам футболни и бейзболни отбори на синовете си.

NCIS: Ню Орлиънс (2014) / CBS Television Studios

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „NCIS: Ню Орлиънс“ Сезон 5 ще добави нов вълнуващ герой, след като се сбогува със Соня Пърси

Актьорът има две деца, Коди и Челси, от първия си брак и споделя двама сина, Оуен и Уил, с Челси Фийлд.

Комбинирането на активна работа и личен живот не е лесно, но Скот и Челси го карат да работи.

Работим усилено, за да останем присъстващи във връзката. Челси присъства удивително и ме научи на много неща за връзките и духовността. Чувствам се невероятно щастлив, че имам кариерата и семейството, което правя.

gettyimages

Работещи родители

Съпругата на Бакула, Челси Фийлд, също е актриса. Тя участва в много години през 80-те и 90-те, но в днешно време се улеснява.

Полето от време на време се появява в самостоятелни епизоди на различни телевизионни предавания, а понякога дори в камеите на Скот NCIS: Ню Орлиънс.

gettyimages

Балансът във всеки аспект от живота е много важен и изглежда Скот и Челси са го открили.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Dwayne Pride Vs. Лерой Гибс: Кой е най-добрият шеф на NCIS?

Семейство
Популярни Публикации