Красивата съпруга на Скот Бакула Челси Фийлд също е негова приятелка в „NCIS: Ню Орлиънс“

Спомняте ли си Рита Деверо в „NCIS: Ню Орлиънс“? Това е красивата съпруга на Скот! Двойката е заедно вече повече от 25 години.

Скот Бакула е титанът на телевизията. Имал е няколко водещи роли в изключително успешни телевизионни сериали, включително Скок и Star Trek: Enterprise .Скот БакулаГети изображения / Идеално изображение

В момента Бакула забавлява публиката като Специален агент Дуейн Прайд На NCIS: Ню Орлиънс и просто не можем да му се наситим.Скот БакулаГети изображения / Идеално изображение

Скот със сигурност е направил доста впечатляващо име в професионален план, но какво ще кажете за личния си живот?Коя е съпругата на Скот Бакула?

Вярвате или не, но Скот Бакула е женен за актриса, с която всъщност сте се виждали NCIS: Ню Орлиънс преди.

Спомняте ли си Рита Деверо, дистрикт Attourney и приятелка на героя на Бакула Дуейн, в шоуто? Тя е изиграна от Челси Фийлд, която е омъжена за известния актьор от 2009 г. Знаем, че е лудост!

Скот БакулаГети изображения / Идеално изображение

Въпреки че Скот и Челси са женени само от малко повече от 10 години, те са заедно от 1994 г. Те не се нуждаеха от печат в паспорта, за да докажат любовта си един към друг.

Скот БакулаГети изображения / Идеално изображение

Двойката също има 2 деца заедно, колко сладко!

Но как се чувстват Скот и Челси работят заедно като семейство ? Е, тяхната химия перфектно се превежда на нашите екрани и Веднъж Бакула каза на Рейчъл Рей че обича да има жена си на снимачната площадка:

Обичам да работя с нея, и преди сме работили заедно. Тя ме прави по-добър актьор, защото работи по-интензивно и по-дълбоко, отколкото аз съм склонен да работя.

Скот БакулаГети изображения / Идеално изображение

Това ли е единственият брак на Бакула?

Не, Челси Фийлд не е единствената съпруга на Скот Бакула. Преди това NCIS звезда беше женен за Криста Нойман. Съюзът им продължи от 1981 до 1995 г. И да, Бакула се събра заедно с Фийлд преди официалното му развод, но нямаше коментар дали всъщност е изневерил на Криста.

Скот БакулаГети изображения / Идеално изображение

Бакула има и 2 деца от брака си с Номан, което го прави баща на четири деца. Челси действа като мащеха на децата на Скот и всички те живеят като голямо и щастливо семейство.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации