Втори шанс: Кандис Берген отново е намерила любов, след като е загубила първия си съпруг заради рака и е била щастливо омъжена от почти 20 години!

Последни новини Втори шанс: Кандис Берген отново намери любов, след като загуби първия си съпруг заради рака и е щастливо омъжена в продължение на почти 20 години! на Фабиоза

Може да е трудно да дадете на любовта още един шанс, след като загубите любим човек. Някои обаче са успели да преодолеят болката си и да отворят сърцата си. Актрисата Кандис Берген е една от тези хора!

Втори шанс: Кандис Берген отново е намерила любов, след като е загубила първия си съпруг заради рака и е била щастливо омъжена от почти 20 години!Гети изображения / Идеално изображениеКандис загуби първия си съпруг на Деня на благодарността 1995 г.

Кандис се омъжи за френския режисьор Луис Мале през 1980 г. Съюзът им обаче продължи само 15 години, когато Луиз почина след дълга битка с лимфома.Втори шанс: Кандис Берген отново е намерила любов, след като е загубила първия си съпруг заради рака и е била щастливо омъжена от почти 20 години!Гети изображения / Идеално изображение

Умира на Деня на благодарността през 1995г.Втори шанс за любов

След смъртта на Луис, сега 73-годишният мъж се срещна с предприемача на недвижими имоти Маршал Роуз. Той бил запознат с нея от приятел. И двамата бяха загубили бившите си любовници и затова им беше лесно да се свържат с общата си болка.

Втори шанс: Кандис Берген отново е намерила любов, след като е загубила първия си съпруг заради рака и е била щастливо омъжена от почти 20 години!Гети изображения / Идеално изображение

Към 1998 г. те започват да се срещат и две години по-надолу са завързани. Те са женени от 19 красиви години и все още са силни.Описвайки съпруга си, тя веднъж каза:

„Той е най-внимателният съпруг. Той е мил и интелигентен. '

Втори шанс: Кандис Берген отново е намерила любов, след като е загубила първия си съпруг заради рака и е била щастливо омъжена от почти 20 години!Гети изображения / Идеално изображение

Те нямат деца заедно

Въпреки дългите години брак, Кандис и Маршал нямат собствени деца. И двамата имат деца от предишния си брак.

Кандис роди дъщеря си Хлоя от нейния съюз до Луис. По време на смъртта му тя беше само на девет години. Актрисата разкри, че Клои е била много близка с баща си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Chloe Malle (@chloemalle) на 11 април 2018 г. в 15:33 ч. PDT

Любовта е нещо красиво. Радваме се, че Кандис си позволи да го изпита за втори път!

Популярни Публикации