Втори влюбен шанс: звездата на „Roseanne“ Тим Алън е щастливо женен за Джейн Хайдук от 13 години

Тим Алън е женен от 13 години. Съпругата му е Джейн Хайдук, която също е актриса. Но как се срещнаха и какво се случи с първия брак на Алън?

Коя е съпругата на Тим Алън? Актьорът и комик се ожениха за любимата си от колежа Лора Дейбел през 1984 г., но след 15 години съвместна двойка официално се разделиха.Втори влюбен шанс: Звездата на Гети изображения / Идеално изображение

Бракът на Алън и Дейбел донесе на света едно дете, красива дъщеря Катерин.Но актьорът има късмет в любовта два пъти в живота си. Тим Алън се ожени за втори път и изглежда, че ще бъде последният.Втората съпруга на Тим Алън Джейн Хайдук

Може да познавате Тим Алън като най-обичания семеен човек на Америка на екрана, но може би не сте запознати с историята на втория му брак в реалния живот с актрисата Джейн Хайдук.

Втори влюбен шанс: Звездата на Гети изображения / Идеално изображение

Съобщава се, че Хайдук е влязъл в живота на Алън в идеалното време след така необходимите години личен растеж. Любимият актьор се бореше със зависимост, но след 20 години от трезвост, Алън беше готов отново да се свърже с някой друг.

Втори влюбен шанс: Звездата на Гети изображения / Идеално изображение

Тим и Джейн се срещаха 6 години, преди да завържат възела през 2006 г. на много лична церемония. Според Хора , беше поканено само близкото семейство на двойката, включително дъщерята на Алън Катрин.

Втори влюбен шанс: Звездата на Гети изображения / Идеално изображение

Три години след това Тим и Джейн станаха родители на първото им общо дете, дъщеря Елизабет, която вече е на 10. Катрин израсна в красива жена и сега е на 30 години. Очевидно е, че въпреки тъмните моменти в миналото на Алън, той стана страхотен баща и прекрасен съпруг.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации