'Срам за нея!' Меган Маркъл е ужасена, че носи „гола рокля“ и показва твърде много кожа

Последна актуална новина „Срам за нея!“ Меган Маркъл е ужасена, че носи „гола рокля“ и показва твърде много кожа на Fabiosa

Херцогиня Меган е подложена на обстрел заради излизането с неподходяща рокля по време на скорошно събитие. Меган показа ли твърде много от голото тяло?

gettyimagesМеган Маркъл се блъсна с носене на „гола рокля“

Когато сте член на кралското семейство, свиквате да сте постоянно в очите на обществеността. Меган Маркъл изглежда се справя с кралските си задължения в A +, но неотдавнашният й тоалет не беше най-добрият за херцогинята.Кралските наблюдатели срамят Меган, че е носила неподходяща рокля и е показала твърде много кожа, докато двамата с Хари са посетили остров Фрейзър в Австралия в понеделник.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Меган Маркъл все още ли се чувства като аутсайдер в кралското семейство? Водещ психолог излага всички скрити знациgettyimages

Навън беше горещо, а бременната херцогиня носеше лека максимална рокля с цепка до бедрото. Много хора в социалните мрежи предположиха, че изборът на рокля на Меган е твърде много за кралския:Носете това, ако сте на частна почивка!

Друг коментатор обвини Меган, че е съсипала репутация на кралското семейство.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Грижа или власт? Как се промени отношението на принц Хари към Меган Маркъл, след като забременее

Тя ще завърши като поредната Фърги, която беше толкова популярна в началото, но толкова непопулярна след няколко месеца грешки.

чрез GIPHY

Други започнаха да защитават херцогинята

Не всички коментари бяха толкова отрицателни. Отдадените фенове на Меган започнаха да защитават бъдещата майка и подчертаха, че други кралски жени също са имали неудобни моменти на излизане.

Може би роклята на Меган наистина беше малко несериозна за официалния ангажимент, но, от друга страна, тя очаква бебе. Не е ли това извинение за носенето на удобни дрехи?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От любимата свекърва: Бижута Меган Маркъл получи от принцеса Даяна

Популярни Публикации