Shannen Doherty отбелязва седмата си годишнина от сватбата със сладка снимка за сватба

Последните актуални новини Шанен Дохърти отбелязва седмата си годишнина от сватбата със сладка снимка за сватба на Fabiosa

Шанън Дохърти е преживяла няколко години с преживяването на рак и с трудна операция за реконструкция на гърдата . Но накрая тя има нещо наистина страхотно да празнува.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ShannenDoherty (theshando) на 8 септември 2018 г. в 14:58 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Шанън Дохърти, нашият боец, празнува 47-ия си рожден ден!Омъжена е от 7 години!

The 90210 актрисата празнува 7-ата годишнина от брака си с Курт Исвариенко. Двойката завърза възела на романтична сватба в залеза на Малибу през 2011 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ShannenDoherty (theshando) на 22 юни 2017 г. в 8:02 ч. PDTТова не е първият брак на Дохърти. Оцелелият от рак преди това е бил женен два пъти . Един от бившите й е спорният звезда от секс лентата на Парис Хилтън, Рик Саломон.

Красивата й връзка с Кърт

В публикацията си в Instagram тя запази надписа забавно, хвърляйки малко сянка върху папараците, които направиха въздушен кадър от сватбения й ден в частно имение на хълмовете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ShannenDoherty (theshando) на 15 октомври 2018 г. в 13:14 ч. PDTТя каза:

Преди 7 години днес се ожених. И се чувствах много благословен за този въздушен изстрел, който папараците направиха ... те ми спестиха пари от хеликоптера.

Добре казано, Дохърти! Актрисата и нейният мъж споделят красива връзка, а последователите й са в крак със снимките на красивия филмов продуцент, който е застанал до нея в битката й с рака.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ShannenDoherty (theshando) на 21 юни 2017 г. в 7:01 ч. PDT

Преди това тя каза в публикация в Instagram че животът й е имал смисъл от момента, в който се е запознала с Кърт. Колко хубаво.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Шанен Дохърти отдава емоционална почит на майка си, докато остава в болницата за операция на гърдата

Популярни Публикации