Шакил О’Нийл е горд баща на петима, а синът му Шариф също е баскетболист и е толкова висок, колкото и баща му

Шакил О’Нийл е баща на пет деца, а красивият му син Шариф също е баскетболист. Трябва да видите как изглежда високият му парченце в днешно време!

Шакил „Шак“ О’Нийл е пенсиониран професионален американски баскетболист, който сега е спортен анализатор в телевизионната програма Inside the НБА На TNT мрежа.О’Нийл се счита за един от най-забележителните играчи в национална баскетболна асоциация история. Освен това той е и един от най-високите и най-тежките играчи в света.

Шакил ОГети изображения / Идеално изображениеДецата на Шакил О’Нийл

Шакил О’Нийл се жени за Шауни Нелсън през 2002 г. Двойката има четири деца заедно: синове Шариф и Шакир и дъщери Амира и Ме’ара. Нелсън също има един син от предишна връзка, Майлс.

Shaq също има дъщеря от предишната си връзка с Arnetta Yardbourgh, Taahirah.Шакил ОГети изображения / Идеално изображение

Веднъж разкри О’Нийл на ХОРА че не се справя лесно с петте си деца, що се отнася до тяхното образование.

Очаквам да дадат всичко от себе си ... Можете да имате всички пари на света, но ако нямате образование, не можете да го накарате да расте. Не исках да бъда като 80% от спортистите, които спират да играят и нямат нищо. Не искам да бъда част от тази статистика. Така се образовах. Искам това и за децата си.

Шакил ОГети изображения / Идеално изображение

Бившият НБА играчът също не разваля децата си с пари въпреки огромната си нетна стойност поради славната си кариера.

Моят девиз е „трябва да получиш три градуса, за да докоснеш малко от моето сирене.“

Шакил ОГети изображения / Идеално изображение

Въпреки че Shaq и Shaunie се развеждат през 2009 г., те си остават добри приятели и успешно успяват да си партнират с децата.

Шакил ОГети изображения / Идеално изображение

Шакил О’Нийл са

Шакил О’Нийл са, Шариф , е почти толкова висок, колкото баща му, около 6 фута. 9. Той беше класиран като един от най-добрите играчи в гимназията в страната и в момента играе за UCLA Bruins на конференцията Pac-12.

Шакил ОГети изображения / Идеално изображение

Веднъж Шауни Нелсън съобщи, че синът й на О’Нийл „е могъл да умре“, тъй като му е поставена диагноза дясна аномална коронарна артерия, която причинява „гръдна болка, сърдечна недостатъчност или дори внезапна сърдечна смърт“.

През октомври 2018 г. Шариф О’Нийл трябваше да се подложи на операция на открито сърце, за да коригира аномалията.

[Това] е артерия, която просто расте на грешното място. Той се роди с него. Можеше да умре от това. Те ни съобщиха, че Шариф се нуждае от операция на открито сърце. Това накара сърцето ми да се счупи. Това определено е най-трудното нещо, с което сме се сблъсквали в живота си.

Шакил ОГети изображения / Идеално изображение

Шакил „Шак“ О’Нийл може да се среща с млади момичета и да е богат и готин, но той обожава децата си повече от всичко и всеки на този свят. Той винаги се опитва да му дава уроци, които не е взел сам на млада възраст.

Деца на знаменитости Знаменитости Баскетбол Спорт
Популярни Публикации