Тя има меко сърце! Съдия Джуди почти се разкъса, когато официално се представи на сватбата на внука си

Въпреки че Джуди Шейндлин е известна с твърдото си поведение, тя демонстрира меката си страна на сватбата на внука си.

Кой не познава съдия Джуди? Известната телевизионна личност може да бъде точно като всяка друга баба, която гордо грее на сватбата на внука си, но както знаем, тя не е обикновена баба. Както вече се досещате, тя имаше много специална роля на сватбената церемония.

Тя има меко сърце! Съдия Джуди почти се разкъса, когато официално се представи на сватбата на внука сиГети изображения / Идеално изображениеВсъщност телевизионната звезда отслужи сватбата на внука си Кейси Барбър. Кейси завърза възела със своята приятелка от юридическото училище Оливия Уейл през септември 2013 г. и церемонията беше абсолютно луксозна от началото до края.

Въпреки че Джуди Шейндлин е известна с твърдото си поведение, тя демонстрира меката си страна на сватбата на внука си.

Съдия Джуди е емоционална на сватбата на внука

След церемонията съдия Джуди сподели мислите си за преживяването за първи път. Тя каза, че да я помолят да направи сватбата е невероятен „подарък“ за нея и никога няма да го забрави.Тя има меко сърце! Съдия Джуди почти се разкъса, когато официално се представи на сватбата на внука сиГети изображения / Идеално изображение

Джуди Шейндлин добави:

Да можеш да служиш на сватбата на [моето] първо внуче, на грандиозна жена ... е точно такъв подарък. Не мисля, че става по-добре. Радостта от възможността да обединя тези двама много специални хора е нещо, което не мисля, че някога ще забравя.Съпругът й Джери сподели, че е изненадан да види Джуди толкова емоционална. Той каза:

Това е първият път, когато съм я виждал да става толкова емоционална. Мислех, че от окото й ще излезе сълза.

Може би не за последен път Джуди има възможността да отслужи нечия сватба. Джуди Шейндлин има 13 внуци, така че има шанс да направи още една сватба в бъдеще.

Тя има меко сърце! Съдия Джуди почти се разкъса, когато официално се представи на сватбата на внука сиГети изображения / Идеално изображение

Въпреки че Sheindlin играе ролята на много строг съдия на екрана, тя е най-обичащата баба у дома. Тя обожава внуците си и те също обичат баба си.

Тя има меко сърце! Съдия Джуди почти се разкъса, когато официално се представи на сватбата на внука сиГети изображения / Идеално изображение

Съдия Джуди е невероятна жена: тя е не само истински професионалист, но и най-добрата баба в света. Прекрасно е да я видиш, че показва онази сладка страна, която толкова добре крие от публиката. Надяваме се съдия Джуди да има много сладки моменти в бъдеще и ще се радваме, ако ги сподели с феновете си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съдия Джуди страдаше от мини-удар, докато снимаше телевизионното си предаване на живо: „Добре съм, но беше много добър урок“

Знаменитости
Популярни Публикации